Tényleg 2016-ra csúszik a Quantum Break

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 2.
  • Csúszás
Link másolása
A korábban felreppent híresztelések igaznak bizonyultak, idén már biztosan nem kapjuk meg a Remedy időmanipulációs játékát, a Quantum Breaket. Az indok a szokásos: extra fejlesztési időre van szüksége a srácoknak.

Noha a Microsoft holland részlege már a hónap elején lelőtte a poént, csak most vált hivatalossá, hogy a Quantum Break kifarol a 2015-ös megjelenési naptárból.

A stúdió kreatív igazgatója, Sam Lake szerint az extra fejlesztési idő lehetővé teszi a csapat számára, hogy még tovább polírozzák az Xbox One-exkluzív címet.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk az Xbox One lenyűgöző felhozatalának. Köszönjük a rajongók türelmét."

A csúszás ellenére a Microsoft fejese, Shannon Loftis szilárdan hisz a 2015-ös őszi megjelenéseik sikerében. Így is erős év végi szezon vár ránk, hiszen ott lesz nekünk a Halo 5: Guardians, a Rise of the Tomb Raider, a Forza Motorsport 6 és a Fable Legends is.

20.
20.
Blackhard89
"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk az Xbox One lenyűgöző felhozatalának. Köszönjük a rajongók türelmét."

:D :D vicc kategória az egész xbox project.... Ez a játék sem lesz sokáig exkluzív,, pl: Alan Wake :D
18.
18.
kamgecam
Szerintem eddig az egyik legígéretesebb,legújszerűbb (játékmenetét tekintve)játék.
A Remedy pedig az egyik legjobb stúdió akik ki fogják használni a kapott időt,szóval ezzel csak nyernek az XO tulajok.
17.
17.
p3ti
#10: És ezt meg tudtam állapítani kb. 14 perc gameplayből?
Akárcsak az Order -nél itt is fent áll az esély hogy kalap szar lesz az egész. De ezt majd akkor tudjuk meg mikor kézbe kapja mindenki a játszható példányokat. De egy ilyen gondolatmenethez nem kell túlságosan nagy ész, sem szóismétlés egy rövid mondatban.
16.
16.
p3ti
#12: Max szerinted. Nekem sosem tetszett a Max Payne világa (ami természetesen szubjektív). Sokkal jobban el tudtam mélyülni a GOW trilógiában mint bármelyik más játékban az elmúlt 10 évben. Multiplayer, Coop, Story - szinte mindegyik tökéletesen kiegyensúlyozott és élvezetes. Aki akkoriban játszott a Gow első részével és szerette a TPS játékokat annak teljesen új világot nyitott a játék. Játsz egy ME1el majd egy Kane and Lynchel és kb. el fog menni az életkedved is.
15.
15.
frankdelgado
Még egy csomó 360-as játékot fel kell remaster-elni kell XO-ra, mielőtt újakat adnának ki. :)
14.
14.
supair
#4: Szerintem meg azért csúszik mert Te leszel a főszereplő.Úgy látom manipulálod az időt...........és a jövőbe látsz. Béke.
13.
13.
KopyAti
Ami hiányzik is belőle! ;)
12.
12.
greenmelon
#11: Max Payne első két része mond neked valamit? Minden porcikájában minőségibb alkotások mint akármelyik GOW, és (spoiler alert) nincs benne fedezékrendszer.
10.
10.
Dark_Temptation
Nem is gond úgyis eddit egy kalap szar semmi újat nem.mutatott eddig... Feljesszek csak
9.
9.
kopic
Ja, és inkább ez a főbb indok a késésre:
“With so many Xbox One games launching this year, moving Quantum Break to 2016 extends our incredible portfolio into next year with a monster new IP,” said Shannon Loftis, Head of Publishing at Microsoft Studios.
8.
8.
kopic
:(
Inkább azt a fostos Fable Legendset vagy a TR-t csúsztatták volna jövő évre.:/
7.
7.
Gerovner
El vagyunk kényeztetve. Halo 5, Gears of war 4 és Quantum break... Jó lesz ez.:)
4.
4.
Dízel
Ki mondta hogy azert csuszik, hogy rendesen kesz legyen? Siman csak arrol van szo hogy kesnek. Ettol fuggetlenul meg lehet benne boven hiba. Sot, valoszinu azert csuszik mert a fejlesztes nem ugy halad ahogy kene...
1.
1.
logic5
PC-re meg 2018 gondolom....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...