Squad - önálló játék a Battlefield 2 moddereitől

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Battlefield 2 egyik legsikeresebb modját elkövető csapat az első saját játékán dolgozik Squad címmel. Egy militarista szimulátorral lesz dolgunk, amelyben a bázisunkkal és az utánpótlással is foglalkoznunk kell.

A Battlefield 2 egyik legsikeresebb modja, a Project Reality mögött álló csapat, az Offworld Industries készíti a Squadot, amely jóval több, mint egy egyszerű militarista shooter. Nem csupán egy ArmA-szerű hardcore szimulátorról van szó, a játék az online multira épül és akár 50 játékost is támogat egyszerre.


Az alkotás arra ösztönzi a játékosokat, hogy dolgozzanak össze, építsenek bázisokat és védjék az utánpótlási útvonalakat, miközben a kilencfős osztagukat irányítják. Minden játékos fontos szerepet kap az összfegyvernemi küldetések során, mindenkinek adott feladata van, s attól nem térhet el.

A Squad már egy éve készül, a fejlesztők valódi katonai szakértőkkel is közreműködnek a hitelesség végett. A térképeket valós helyszínekről mintázták, találunk kisebb helyszíneket is, ha netán kevés játékos gyűlne össze. A fizikai motor teljesen realisztikus, illetve a való világban is megtalálható reguláris és irreguláris erők is képviselik magukat a játékban.

A fentebb leírtak csupán a felszínt kapargatják, ennél jóval mélyebb lehetőségek lesznek a Squadban, amely a Steam Greenlighton keresztül számít a szavazatodra.

1.
1.
Levente008
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...