Journey - PlayStation 4-en ér véget a nagy utazás

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony megerősítette, hogy a thatgamecompany három zseniális játéka, a FlOw, a Flower és a Journey idén nyáron egyetlen gyűjteménybe sűrítve, PlayStation 4-re is elérhető lesz. A Journey 60 fps-sel fog futni.

Idén nyáron mutatkozik be a thatgamecompany PlayStation 4-kollekciója, ami egyszerre fogja tartalmazni a FlOwt, a Flowert és a Journeyt, ráadásul utóbbinál megduplázzák a framerate-et, így 60 fps-sel lehet majd élvezni a csodálatos utazást, természetesen 1080p-s felbontás mellett. A Journey egyébként külön is megvásárolható lesz a PlayStation Store-ból és természetesen cross-buy promóciót is kapni fog.

7.
7.
KENKILL
#2: Az a baj, hogy erről első sorban nem a Sony meg a Microsoft tehet, egyszerűen nem jött ki szinte semmilyen játék tavaly amiből komolyabb bevételt lehetett volna csinálni. Nekik meg nem üzleti érdekük, hogy pangjon a piac, ezért kénytelenek ezeket a remastered játékokat nyomatni. Nem lennék meglepődve ha az exkluzív címek javarészt azért jönnének remastared-ként, mert a sony noszogatja a fejlesztő cégeket. Persze nem értek hozzá, ez csak az én elképzelésem. Én főleg az új franchise-okat hiányolom, lassan kezd úgy tűnni, mintha már nem lenne új a nap alatt. Mintha a piac egyre inkább a casual-abb irányba nyomulna, az meg nem segíti elő sem a forradalmi ötleteket, sem az újdonságokat - elvégre egyszerűbb olyan receptek alapján dolgozni amik már beváltak egyszer. Több Ken Levine, Miyazaki, Kojima, és hasonló szinten kreatív ember kellene a játékpiacra...
5.
5.
KopyAti
Pfú de jó, mert nagyon csorgott a nyálam a Journey-re, csak ps3-am nem volt!
4.
4.
DON GONDOCS
#2: +1 Ez előtt az volt a gond a fejlesztőknek hogy a gépekben nincs annyi szufla hogy megvalósítsák az új lehetőségeket a játékaikban. Erre kijönnek az új gépek, nemis nagyon próbálkoznak.
3.
3.
Ruga
Na ez pl nálam kimaradt mert nem volt ps3-am. Store akcióban tuti vétel lesz.
2.
2.
p3ti
Mindenki felháborodottan írja hogy ezeket a kiadások ugyebár nem MUSZÁJ megvennie senkinek. De kérdem én, mi a f*sz értelme volt a PS4nek ha eddig mindig játékot kiadnak rá ugyan úgy mint a Ps3ra? Mi az értelme ennek az egész generációnak ha olyan nagy cégek mint pl. a Capcom olyan szinten lúzerekké váltak hogy egy rohadt épkézláb játékot nem tudnak összerakni évek óta, ehelyett elkezdik azokat újra kiadogatni amik már egyszer megjelentek.

Már kezd a pofám leszakadni - és a Sony ebben most hatalmas éllovas - hogy mindenhez büszkén odaírják az 1080P / 60FPS baromságukat majd az egész repertoár megy újra a piacra. Lassan már csak a PS3 REMASTERED konzol hiányzik a piacról - szégyen a köbön. 1,5 év alatt sikerült a két cégnek összesen 2-2 jó játékot összedobniuk...... THIS is for the players, és a sok baromarcú fut megvenni a gépüket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...