Megjelent a Halo: Spartan Strike

Link másolása
Még tavaly ősszel jelentették be a Halo: Spartan Strike-ot, mely eredetileg decemberben jelent volna meg. Több mint négy hónapos késéssel jelent meg most PC-re, Windows Phone-ra és nagy meglepetésre iOS-re is.

Négy hónapos késéssel végre megjelent a Halo: Spartan Strike, mely a 2013-as Halo: Spartan Assault szellemi örököse. Eredetileg már tavaly decemberben játszhattunk volna vele, azonban a Halo: The Master Chief Collection körüli problémák miatt elcsúsztatták a megjelenést.


A játék PC-re megvásárolható a Steamről és a Windows Áruházból is, emellett Windows Phone-ra és iOS-re is elérhető. Utóbbi nagy meglepetés, mivel a bejelentéskor a játék producere azt mondta, hogy "nincs tervben" az iOS-es változat, állítólag végül pont portolás miatt csúszott ennyit a megjelenés. Az új mellett még az előző epizód, a Spartan Assault is megjelent iOS-re, mely a két játékot tartalmazó Spartan Bundle-ben vásárolható meg.

A Halo: Spartan Strike az elődjéhez hasonlóan egy twin-stick shooter. A 30 küldetésből álló kampány New Mombasában játszódik a Halo 2 eseményeivel egy időben. A játékban egyes achievementeket teljesítve új tartalmakat nyithatunk meg a The Master Chief Collectionben.

3.
3.
http://store.steampowered.com/

igényes , forumozos , ez már 66% :)))
2.
2.
BloodyDeath
Esetleg valaki nem tudna ajánlani egy igényes xboxone-s fórumozós honlapot?
1.
1.
Ruga
Akkor vélhetően lesz belőle android-os verzio is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...