Star Wars: Rogue One - erről is kaptunk egy teasert

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan a végéhez közeledik a Star Wars Celebration, de még így is jutott kakaó az anaheimi bulira: újabb részleteket kaptunk a 2016-os Star Wars-filmről, amihez egy nagyon-nagyon rövid teaser is érkezett.

Mint bizonyára tudjátok, a közeljövőben minden évben új filmmel bővül majd a Star Wars-sorozat, méghozzá úgy, hogy az egyik évben számozott folytatást, a másikban egy spin-off anyagot fogunk kapni. Mivel december 18-án az Episode VII a soros, 2016. december 16-án egy spin-off érkezik Rogue One alcímmel.


Ezt persze eddig is tudtuk, ami új infó, hogy a Lucasfilm szerint ezek a spin-offok az Anthology gyűjtőnév alatt futnak majd, így a Rogue One is Star Wars Anthology: Rogue One címen kerül majd mozikba - a film forgatása idén nyáron veszi kezdetét, többek között az Egyesült Királyságban.

A mostani hírek szerint Rogue One története az Episode III és az Episode IV eseményei között játszódik majd, és inkább a lázadókra koncentrál majd - Felicity Jones is egy közülük való karaktert alakít. A sztori leírása szerint "ellenállók egy csoportja összeáll egy küldetés erejéig, melynek célja, hogy ellopják a Halálcsillag tervrajzait, és így új reményt hozzanak a lázadók számára".

A filmet a Godzilla direktora, Gareth Edwards rendezi, és a készítők ígéretei szerint nem lesz annyira "fekete-fehér", mint a többi Star Wars-mozi. Fent - egyelőre egy kamerával rögzített videón - láthatjátok az első teasert (ha nevezhetjük annak ezt a szösszenetet), ezt az Industrial Light & Magic rakta össze.

16.
16.
delphijos
#14: Ez a Return of the Jedi-ben volt, a második Halálcsillaggal kapcsolatosan , ebben meg az infók alapján az az első terveiről van szó, szóval nem hiszem hogy a Bothaniak játszanák benne a kulcsszerepet....
15.
15.
Cipo3
#12: Nem láttam még jó godzilla filemt. Tehát nem tudom, hogy a 2014-es (számomra 4 pontos) vagy a 98-s (3 pont) referencia kellene hogy legyen. Ezen kívül talán még egyet láttam de arra még ennyire se emlékszem. Pacific Rim pl. kellemes csalódás volt. Tudom, hogy nem godzilla film, de a kategóriába belefér.

Attól jobban félek, hogy azt mondta nem fekete-fehér lesz a film. SW-be nem a nagy csavar a jellemző és nem a jó lesz hirtelen áruló hanem letisztult és elkülönült, hogy a fehér fehér a fekete fekete. Én ezt (is) szeretem benne.
14.
14.
Cipo3
Many Bothans died to bring us this information.
Magyarban valami olyasmi volt, hogy: "Nem egy Bothan hallt meg ezekért az információkért".

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a bothaniak hogy lesznek szerepeltetve mivel eddig sehol sem szerepeltek mivel kutyafejű lények ami mai szemmel kicsit nevetséges lenne.
13.
13.
strike19
Én se fűzök nagy reményeket ehhez a spin off filmhez vagy aminek lehet nevezni.
De remélem ez a sorozat kedvet ad az EA-nek ,hogy csináljon egy klasszikus Rogue Squadron játékot ami tartalmaz űr csatát és kampányt.
Ha már a Battlefront-ba nem kapjuk meg.
12.
12.
Grabowsky30+
Godzilla 2014 az elmúlt évek legrosszabb filmje volt! Olyan pocsék, hogy Uwe Boll is forgott a sírjába pedig a csóka még meg sem halt! :D Gondoltam, hogy a disney nem azért vette meg a star wars anyagot, hogy feltegye a polcra, de annyira nem tetszik, hogy most orrba-szájba jönnek majd a filmek! A kevesebb néha több, szerintem ebben az esetben is működne!
11.
11.
toriell
10.
10.
Mehehe! Godzilla ? Akkor inkább csinálja az Asylum.- az sem csinál rosszabb filmeket - és legalább van humorérzékük és nem én érzem magam kínosan a moziban mert nekem kellemetlen, amit látok ... :(((
9.
9.
Cipo3
#7: Teaser sosem a tartalomról szólt. De azért volt ott egy tie fighetr meg egy halálcsillag.

Viszont akkor ha jól sejtem hivatalosan nem adtak ki semmit, ez csak egy kézikamáras szösszenet.
8.
8.
Simonus18
#7: Ez bizony így van ... amerikai mentalitás ilyen, minden egyes örömhírre 10 perces ovációval kell reagálni, bármi is legyen az.
7.
7.
frankdelgado
Hát sok munka lehetett vele, én egy kib. erdőt láttam (bár mobilon néztem). vagy már azt is meg kell tapsolni ha a képernyőn feltűnik, h Star Wars? :)
6.
6.
PaulBlake
Története egy kicsit a Rebels-re hasonlítt, sőt az is a 3-as után játszódik ! :) Nagyon váróss !
5.
5.
fojesz
#4: Frissítettük a hírt, most megint jó a videó (egyelőre).
4.
4.
KopyAti
Na hát én már nem tudtam megnézni ezt a vidiót. :/
3.
3.
kastorhun
Nem igazán várom, a Godzilla után meg pláne nem várok el semmit ettől.
2.
2.
csabuszflash
Omg, nagyon várom ezt is. Örülök h lesz egy film amiben tudnak koncentrálni a "hétköznapibb"hősökre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...