Dátumot kapott a Kerbal Space Program

Link másolása
Nagyon hosszú fejlesztési idő után lép ki az Early Accessből a Kerbal Space Program, mely közel két éve bukkant fel először a Steamen. Hétfőn azonban végre itt az 1.0-s változat.

Több mint két évvel ezelőtt, 2013 márciusában bukkant fel először a Kerbal Space Program, mely vicces, aranyos űrlényeivel azonnal sokakat megnyert magának. A humoros hangulat azonban megtévesztő, mivel a Kerbal Space Program egy elképesztően komoly űrhajóépítős szimulátor. Arell a tavaly nyáron írt bétatesztjében úgy fogalmazott, hogy "inkább való azoknak, akik affinitást éreznek a terület iránt, a technikai feladatok ugyanis némi frusztrációt okozhatnak az asztrofizika területén teljességgel képzetleneknek".

A nehézségek ellenére a játék kitűnő értékelést kapott a felhasználókról, így nagy örömhír, hogy április 27-én végre megjelenik a végleges változat. A fejlesztők egy vicces videósorozattal számolnak vissza a megjelenésig, melynek első két epizódját alább meg is nézhetitek (a további részek is ezen a csatornán lesznek elérhetőek):



A vásárlás előtt azért mindenképp érdemes kipróbálni a játékot, erre találtok is egy demót.

9.
9.
anteris
Inkább alapvető tudás. mint komoly tudás kell, nem túl bonyolúlt ha az ember tudja, hogy egyenesen a holdan irányított rakétával sohasem fog oda jutni (max ha mázlija van ... )
8.
8.
anarchoid
Jo jatek, de komoly asztofizikai tudas nelkul nemsok eselyed van ;)
7.
7.
rappit
#6: Azért nekünk középsuliban volt róla szó. Tavaly meg is mutattam a fizika tanáromnak és nagyon tetszett neki is :D
6.
6.
mestermagyar
#5: Iskolában kb 0-t tanítanak lol. :D

A profi gamer:
-Kisfiam tudod mik a naprendszer bolygói nagysági sorrendben?
-Nem, de szívesen pályára állok, landolok, manőverezek, és lebonyolítom a mikromenedzselését az egész útra, ha a tanárúrnak ürhajózni támad kedve bármelyikre.
5.
5.
rappit
Na így kell early accesst csinálni! Folyamatos fejlődés és valós release date nem pedig halogatások. Ebből a játékból többet megtudtam az asztrofizikáról, mint az iskolában.
4.
4.
mestermagyar
Legalább egy review lesz róla? Megérdemli.

Ha összekovácsolnák a star engine-vel, akkor elnyelne...
3.
3.
Terawatt
Angolul vannak nagyon jó tutorialok amik segítenek belerázódni a játékba, de tényleg időt kell rá szánni és nagyon repül vele az idő
2.
2.
Intricate
1.
1.
JoHnNiEE
még anno alpha idején vásároltam meg.
egyik legjobb early accesses döntésem volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...