Eddig óriási siker a Yooka-Laylee

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 2.
  • Hír
Link másolása
Alig rajtolt el a Banjo-Kazooie utódjának szánt Yooka-Laylee Kickstarter-kampánya, de a készítők már most rengeteg pénzt tudhatnak maguk mögött, és a stretch goalok többsége is meglett.

Tegnap harangoztuk be, hogy az egykori Rare-tagokból álló Playtonic végleges címet adott a Banjo-Kazooie szellemi örökösének, egyúttal itt írtuk meg azt is, hogy hamarosan elrajtol a projekt Kickstarter-kampánya.

Nos, az utóbbi végül magyar idő szerint tegnap este 6 órakor indult el, és már ez idő alatt bebizonyosodott, hogy a játékosok nagyon ki voltak éhezve egy jó platformjátékra: a Yooka-Laylee-hez várt 175 ezer font alig fél óra alatt összejött, egy nappal a rajt után pedig már több mint 1 millió fontot tudhatnak maguk mögött a srácok.

Ez azt jelenti, hogy a projekt legtöbb stretch goalja már most megvan: hogy csak a legfontosabbakat emeljük ki, a támogatóknak hála egyszerre jön majd a PC-s, a PS4-es, az Xbox One-os és a Wii U-s változat a játékból, illetve helyben játszható kooperatív és kompetitív multiplayer módokra is számíthatunk majd. Ha minden jól megy, 2016 októberére készülhetnek el a srácok.

4.
4.
aordog
WiiU-ra:)
A Nintendo volt régebben a Banjo platformja és ez a stílus a mai napig a kedvencem!
Imádom!
3.
3.
PaprikaJancsi
Nagyon örülök, hogy jön One-ra is. Remélem jó lesz. ;)
2.
2.
zsocc-nrg
Ez marha jó, örülök a sikerüknek :D engem már most megvettek kilóra, ilyen tapasztalt alkotókkal és pénzügyi háttérrel egyszerűen nem lehet elszúrni!
1.
1.
Gykrizsi
Ez igen jó hír. Ez mások számára is figyelem felkeltő lehetne, ugyanis ez a stílus igen csak lapátra lett téve az utóbbi időkben. De ebből is látszik, hogy szükség van rá. Remélem minden gond nélkül el is készülnek vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...