Tony Hawk's Pro Skater 5 bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a korábban sokat pletykált Tony Hawk's Pro Skater 5, ami az év végén fog megjelenni. A hajtás után további részleteket tudhattok meg a játékról.

A Game Informer által közölt információk szerint az új Tony Hawk-játék fejlesztését az a Robomodo végzi majd, akik korábban a sorozat olyan mellékszálain dolgoztak, mint a Tony Hawk Ride, a Shred vagy a Pro Skater HD. A játékban lesz egyjátékos, illetve kapunk kooperatív és kompetitív multiplayer szekciót is, karakterünk fejlődése pedig mindegyik szekcióban továbbvihető lesz. Saját gördeszkapályákat és parkokat készíthetünk, amelyeket aztán megoszthatunk a játék rajongóival.

A játékmenet visszanyúl a gyökerekhez, de lesznek majd új elemek is, ezeket azonban nem részletezte a magazin. Tony Hawk mellett olyan klasszikus deszkások bukkannak majd fel a játékban, mint Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni és Andrew Reynolds.

Az ötödik rész év végén fog megjelenni, mégpedig PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

8.
8.
north
#7: nagyon jó kérdés :D
lehet mentő vinné utána, a csontja már nem a maiak az biztos :D
7.
7.
Nothing
Jó hír. Remélem tényleg a klasszikus stílust hozza majd (szeretem az UG2-t is, de az sokkal inkább egyfajta sandbox-őrület, mint gördeszkás játék).
Amúgy Tony lassan 50 lesz...szerintetek menne még neki a 900°? :)
6.
6.
north
#5: Hát egy biztos, türelem az kell hozzá! :D
5.
5.
Gerovner
A legelső részét beszereztem ps1-re. Még nem próbáltam ki, de remélem bejön.
4.
4.
north
Az elírás jogát fenntartom :D
3.
3.
north
Anno 60-ban még az volt az lényeg, hogy minél több pontot érj el az nem volt lényeg hogy olyan ugrásokat csinált amit ember képtelen lenne végrehajtani.
Akkoriban ez nem volt gáz :D szerintem senki sem azt nézte hogy OMG milyen embertelen fizikát használ hanem hogy ez az 50 millcsi aztán a haverok meg néztek!
Aztán kijött ez a Skate amiben minden a fizikáról szól, ez egy teljesen másik műfaj és a Tony Hawk Sorozat is, ne akarjunk már minden Gördeszkás játékot a Skate-re formálni EA bácsi megcsinálta jó ez maradjon az ő saruk
TH bácsi meg csináljon árkád Görit aztán akinek bejön, bejön akinek meg nem annak ott a Skate és fizikázhat a világba. Na erről ennyit! :D
Másrészről viszont én azt nem értem hogy miért nem jön PC-re ? :(
Kár :(
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Nem tudom, hogy kell érteni, hogy a gyökerekhez nyúlik vissza.
Valamikor is elrugaszkodott onnan?
Mert én inkább az EA Skate vonalat támogatnám és pc irányába, ha még sikeresek is akarnak esetleg lenni.
A park készítés pedig eddig is lehetőség volt, mégpedig milyen jó kis parkokat csináltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...