Hivatalos: ősszel jön a Disney Infinity 3.0

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ősszel többfrontos támadást indít a Disney: az új Battlefront és a mozifilm mellett a játékfigurákkal megspékelt Disney Infinity is visszatér, ráadásul a Star Wars-karakterek mellett új Marvel-hősöket is kapunk.

A kiadó formálisan is bejelentette a Disney Infinity 3.0-t, miután az elmúlt hetekben többször is szivárogtak róla infók. A Game Informer júniusi címlapsztorija szintén az ősszel érkező platformjátékról szól, amelyben végre a Star Wars-karakterek is tiszteletüket teszik.


A fejlesztést az Avalanche Software végzi, illetve a DmC: Devil May Cry készítője, a Ninja Theory felel a Twilight of the Republic szettért, amely Anakint és Ahsokát főszerepelteti. A történet szerint a két jedi meg akarja tudni, hogy ki a felelős egy új droidhadsereg felállításáért.

A Star Wars-szett története egyébként a Star Wars: Episode II vége után játszódik, harcolhatunk a földön és az űrben, illetve a közelharcnak is nagy szerepe lesz. Darth Maul, Obi-Wan, Chewbacca, Han Solo, Darth Vader és Yoda is megvásárolható akciófigura lesz.

A Rise Against the Empire szettet a Pirates of the Caribbean-féle összeállításért felelős Studio Obo fejleszti. A történet Luke és Leila kalandjait dolgozza fel, akik Darth Vaderrel és hadseregével harcolnak majd a Yavin, a Hoth és Tatooin bolygókon.

A harmadik Star Wars-témájú szett The Force Awakens névre hallgat, az új mozifilm történetét követi és télen lát napvilágot. Az új Pixar-féle animációs film, az Inside Out is megkapja a maga készletét.

A Sleeping Dogs fejlesztője, a United Front Games sem marad ki a mókából: a csapat az új Marvel-karakterekért felel - többek közt Hulkbuster Iron Manért és Ultronért. 


Végül a cég bejelentette, hogy további figurák is várhatók a Disney Infinity 3.0-hoz: jön Mickey és Minnie Mouse, megkapjuk a Tron: Legacyből ismerős Sam Flynnt és Quorrát, de érkezik Mulan, Olaf, és még sok más ismert meseszereplő is. Lesz Sonic & Sega All-Stars-Racing-szett is a Sumo Digital jóvoltából.

A Disney Infinity 3.0 PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, iOS-re és Androidra érkezik.

3.
3.
Cipo3
Amit nem értek vagy csak elképedek, hogy míg egy Skylandernél 1 játék van itt jól értem, hogy akár 3* 20000Ft-ot kell kiadni érte? Mert megveszem a Clone Wars-os csomagot 20e-ért meg a Luke-os csomagot ennyiért és kapok ugyan egy egy nagy kupac játékot is cserébe. Csak skylandernél 1 játék van és a figek feloldanak újabb pályarészeket, lehetőségeket 2-3e Ft-ért. Itt meg a figekért semmit nem kapunk csak játszhatunk vele a játékban. Jól értem?
2.
2.
pszihoapu
ezek az SW figurak iszonyat jol neznek ki, kihozzak belolem a gyereket!:D meg akarom venni az osszeset!
1.
1.
PaprikaJancsi
Egyszer lehet beszerzem ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...