Az új konzolokra is jön a GTA V videoszerkesztője

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 8.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar a minap egy kérdezz-felelekben erősítette meg, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhetővé válik a Grand Theft Auto V PC-exkluzívként beharangozott fícsöre, a Rockstar Editor.

A Rockstar egy tegnap közzétett kérdezz-felelekben több rajongói kérdésre is válaszolt, ezek között két érdekesebb téma volt.

Az első a játék PC-exkluzív újdonságára, a videoszerkesztőre vonatkozott: átköltözhet-e ez a fícsör idővel a konzolokra is? Nos, a Rockstar szerint igen, sőt annyira igen, hogy már dolgoznak is az implementálásán, és várhatóan nyárra készülnek el a munkával. Üröm az örömben, hogy csak a PS4-es és az Xbox One-os verziók kapják meg a Rockstar Editort, a PS3-as és Xbox 360-as verziók (az extra hardverkövetelmények miatt) nem. Azt is hozzátették viszont, hogy a szintén PC-exkluzív The Lab rádióállomás mindegyik konzolra megjelenik majd.

A másik témakör a PC-s modokat érinti. Viszonylag nagy balhé lett abból, hogy a Rockstar "techlandesen" próbált meg leszámolni a GTA Online csalóival: az új javítás után nem csak a cheaterekkel számolt le, de a single-ben használható modok jelentős részével is, a frissítés után azok ugyanis működésképtelenné váltak. A Rockstar szerint a modokhoz való hozzáállásuk nem változott, a cég szerint ezeknek a modoknak a tönkretétele nem volt szándékos a részükről, és senkinek sem kell attól tartania, hogy kibannolják a GTA Online-ból, mert az egyjátékos részben modokat használ.

5.
5.
medson
Az "új" konzolokra :D
4.
4.
FrankBlack
"...a single-ben használható modok jelentős részével is, a frissítés után azok ugyanis működésképtelenné váltak."

amit a patch megjelenését követő másnap reggel meg is oldottak az újabb scripthook-al, amelyet használva azóta is vígan működnek a modok single-ben. Már akkor működtek ismét a modok egy napja, amikor hírt adtatok arról, hogy nem működnek.
3.
3.
FrankBlack
"Rockstar is banning people on GTA V for using mods, even in Single Player? What the hell is going on here?"

https://imgur.com/wcMiMNQ
2.
2.
Yetikee
Én is örülök neki.
1.
1.
JackBauer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...