E3 2015: Semmi meglepővel nem készül a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 11.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo már jó előre leszögezte, hogy a Wii U-s és 3DS-es újdonságokon kívül semmilyen extra bejelentéssel nem készül az idei E3-ra. Nem lesz NX, nem lesz okostelefonozás és quality of life sem.

A Nintendo még semmi konkrétat nem mondott az E3-as terveiről: bár az valószínűsíthető, hogy a cég idén sem tart sajtókonferenciát, még a stream időpontja is kérdéses, elvégre a Square Enix nemes egyszerűséggel elfoglalta a kiotóiak hagyományos E3-as idősávját.

Az viszont már kiderült, hogy mi az, amivel biztosan nem foglalkozik majd a cég az idei expó apropóján, a vágyálmok szétzúzásáért pedig maga Satoru Iwata, a cég elnök-vezérigazgatója felelt. Iwata a befektetőknek árulta el, hogy tartják magukat a korábbi ígéretükhöz, és csak jövőre kezdenek el beszélni az új konzoljukról, az NX-ről, így ne is számoljunk vele az E3-on - különben is, csak azért dobták be a gép kódnevét ilyen hamar, hogy a nagy mobilozás közben lássuk, ők bizony kitartanak a konzolbiznisz mellett is.

Apropó, mobilok! Az E3-on a DeNA-val fejlesztett mobiljátékairól sem hallhatunk majd, sőt a "quality of life"-platformjuk sem fog előkerülni: Iwata leszögezte, hogy csak a Wii U és a 3DS újdonságaira koncentrálnak majd.

13.
13.
myrte
#12: Ha rákockulsz nagyon no life játék, főleg a mh4u (remélem kiadják WiiU-ra utólag, ott lenne az igazi).Van egy kikötőfalu/város és segítened kell jó pár szörnyet kiiktatni :D Elég komplex játék, már csak azért is, mert rengeteg féle fegyver, armor van és mindegyiknek más az előnye, hátránya. A szörnyeknek is máshogy kell neki menni. Például valamelyiknek az első lába a leggyengébb, másiknak a feje tetején lévő korong. :D
12.
12.
aordog
A Monster Hunter milyen a gépen?Megéri megszerezni?
11.
11.
myrte
Megjelenés óta megvan. Nem bántam meg a vételét. Sok jó órát játszottam rajta, akár multi terén is (MH3U).
10.
10.
aordog
Eladnap..lefordítva:eladtam:)
9.
9.
aordog
Én tavaly eladnap (anyagi megfontolás volt) de idén veszek egy másikat. Minden hónapban veszek 1-2 játékot, legyen az wii vagy Wiiu...így október -november környékén már csak a gépet kell megvenni és az addigra a birtokomban található számomra innovatív játékok kipörgetése majd kitart egy darabig:)
8.
8.
Norbiii
#6: A Wii egy faxa konzol, aki megveszi az csak jó döntést hozhat, azonban jelen pillanatban, ha azt a kérdést tesszük fel, hogy 2012 óta, mikor érte/éri meg Wii U-t venni, akkor azt mondom, hogy MOST, 2015-ben!
6.
6.
Yanez
Emlékszem megjelenéskor majdnem vettem egy WiiU-t, aztán mégis Wii lett belőle. Eleinte sokat gondolkodtam, jól döntöttem-e, de most már látom, tökéletesen.
5.
5.
DON GONDOCS
Ez aztán a meglepetés. Így nem lesz nehéz meglepni azzal az 1-2 játékkal ami időközönként bejelent. Neagyisten megjelenik.
3.
3.
Trapyd
Ha biztos lesz rá 10 - 15 játék ami kell tuti beszerzek 1 et.
2.
2.
Norbiii
egy "legyen" szó lemaradt....:D
1.
1.
Norbiii
Meg is hülyültem volna, ha a ilyen hamar jött volna a Wii U utódja, igaz még az NX-ről se tudni sok mindent...xd

Na meg úgy voltam vele, hogy ha beruháztam egy Wii U-ra, akkor elvárom, hogy ne pénzkidobás a ráköltött forintok, és támogassák legalább 6-8 évig, ahogyan szokás egy játékkonzolt - ezért is örülök, hogy nincs bejelentés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...