Star Marine néven fut a Star Citizen FPS-modulja

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 12.
  • Hír
Link másolása
Belső nézetes lövöldözésre is lehetőségünk lesz a Star Citizenben. A Star Marine névre keresztelt modult, amelyben hamisítatlan multis arénaharcokat vívhatunk, a minap részletezte Chris Roberts csapata.

A Cloud Imperium Games elárult néhány részletet a Star Citizen Star Marine moduljáról, amely egyfajta belső nézetes lövölde lesz az űrszimulátoron belül. Az FPS-részről egy elég hosszú bejegyzést írtak a fejlesztők.

Az FPS-modul ötlete már korán felvetődött a fejlesztők fejében. A harcosok leszállhatnak egy adott bolygón, aminek lakóival belső nézetben küzdhetnek meg. Máskor a csillagközi kalózok támadását verhetjük így vissza, ilyenkor az ellenfelek célja az, hogy ellopják a hajónk értékes rakományát.

A modul egyik érdekessége a SATA Ball néven futó sci-fi sportág, amelyben zéró gravitáció mellett csapnak össze a csapatok. A pályák közepén egy labda található, ezt kell nekünk megszerezni és eljuttatni a célba karunkkal, vagy a kilőhető horgunkkal. Itt nem a lövöldözésen lesz a hangsúly, noha az ellenfelet rövid időre kiüthetjük.


Az Arena Commander módban ugyan már bejárhattuk a hangárunkat belső nézetben, de ott nem volt lehetőségünk fegyveres harcra. A Star Marine-modul pont ezt teszi lehetővé, látszik, hogy a Star Citizen egy hallatlanul sokrétű alkotás lesz, amikor végre valahára megjelenik.

10.
10.
Stranger
#7: Ez csak egy demo az FPS részhez...
9.
9.
markoci555
Eddig nem volt biztos? Vagy mire ez a kijelentés?
8.
8.
logic5
Ezt eddig is tudtuk.... Nem értem ez mitől hír!
7.
7.
shorty123
Az Alien Isolation akkor kezdett el érdekelni amikor kiderült, hogy nem eszetlen lövölde lesz. Itt fordított a helyzet :(
6.
6.
randall13
#5: Máskor meg az a baj, ha nincs elég tartalom.
5.
5.
KopyAti
"a Star Citizen egy hallatlanul sokrétű alkotás lesz, amikor végre valahára megjelenik."
Szerintem meg emiatt fog eltaknyolni.
4.
4.
rappit
Ezt már kb. fél éve tudni.
3.
3.
shooter1234
2.
2.
TedThomas
#1: Vagy esetleg a Blitzball az FFX-ből :)
Azzal sokat ellehetett szórakozni.
1.
1.
KENKILL
A labdás játék leírásáról másnak is beugrott az Ender's Game?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...