Idén már biztosan nem jelenik meg a The Division

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, hiába csatlakozott a Ubisoft Annecy is a The Division fejlesztéséhez, a játék idei esztendőre tervezett megjelenéséből így se lesz semmi. Az új tervek szerint jövő év elején kerülhet boltokba a cím.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentettük, hogy a The Division eredeti megjelenése az idei esztendőre csúszott. Az azóta eltelt egy év során azonban nem igazán kerültünk közelebb a játék pontos megjelenési dátumához, sőt, nemrég az is kiderült, hogy újabb csapat csatlakozott a fejlesztéshez. Talán rosszul haladnak a munkálatok?

A feltett kérdésnek az is alapot szolgáltat, hogy a Ubisoft az aktuális pénzügyi beszámolóján megerősítette, idén már biztosan nem fog megjelenni a The Division. Az új tervek szerint a kiadó 2016-os üzleti évének negyedik negyedévében mutatkozhat be az online-központú anyag. Ez azt jelenti, hogy 2016 január és március között bármikor boltokba kerülhet a játék, ami PC mellett PS4-re és Xbox One-ra készül.

15.
15.
Turley
#14: A fejlesztő gárda tényleg profi, kifejezetten a kiadónál vannak gondok, ilyen rövid határidő alatt az is csoda, hogy ilyen szintű játékokat kitudnak csikarni magukból, ugyan nem szeretem a játékaikat, de fejlesztőként elismerem a munkájuk
14.
14.
zsocc-nrg
#13: Ez azért így erős túlzás. Tény hogy a Watch Dogs és az AC Unity körül volt botrány de az Ubi rengeteg minőségi cuccot adott ki az évek során, az általad sorolt játékokkal pedig (ha nem soroljuk ide a Unity-t, a Crew-val meg még nem játszottam) nem volt semmi probléma, pl bugokkal alig találkoztam, zökkenőmentesen futottak, a játékélményről már nem is beszélve, és a legutóbbi kisebb projectjeik, amiket UbiArt-tal készítettek, igazi gyöngyszemek. Lehet őket szidni meg lehet aggódni (én is tartok attól hogy elszúrják a The Division-t), mert több esetben meg is érdemlik, de egyébként meg profik csak oda kell tenniük magukat, én még azért bízom a hozzáértésükben.
13.
13.
XuChi
Tuti egy hulladék lesz az egész. Ubi csak vacak beta játékokat ad ki. Ac kuka, fc kuka, crew kuka, heroes sorozat kuka, rayman (legends és origi) kuka. De ugyan ezt műveli a kötsög EA is, Acctivision is. Konami is maga alatt gyújtott mágját. Lassan nem marad normális kiadó :( Jönnek majd a pixel indie szemetek. Na jó elég a károgásból. :)
12.
12.
Chester0211
Én is nagyon várom. Szerintem a Last of us után ez lenne még a nagy kedvencem. Egyébként. Ez csak multis lesz?
11.
11.
Noocass
Nem akarok rossz indulatú lenni, de úgy is el cseszik a játékot. Indokom, csak egy szó "ubisoft".
10.
10.
Dízel
Addig húzzák-halasztják amíg egy átlag játék átlag grafikával semmit mondom játékmechanikával megáldott éveket késő parasztvakitó baromság lesz. amikor kijöttek az első videok, 1-2 éve (lol) akkor még über baromi jó volt. Idén kellett volna megjelennie, erre jövő év végére csúszik? itt nem gondok vannak, hanem huzzák az emberek agyát, túl jól nézett ki anno, tudhattuk hogy ez lesz. bevárja a többi céget grafika terén. de akkor meg fele ekkorát sem fog durrani, mivel 1-2 év mulva nem lesz ez semmivel sem kiemelkedőbb mint mas game.
9.
9.
szinkron
2016 üzleti évének negyedik negyedéve nem szept- dec? csak kérdem
8.
8.
Blueberry
Pedig már vártam :(
7.
7.
zsocc-nrg
Nagyon várom mert iszonyat ígéretes játék de inkább dolgozzanak rajta, nehogy elcsesszék mert akkor nagy össznépi felkelés lesz az Ubisoft székháza előtt.
6.
6.
aordog
Valami itt nem ok, az tuti.
Szerintem itt az a gond, hogy a konzolokat még annyira "nemigen ismerik ki" és szeretnének "mindent" kihozni belőle. PC-re szerintem menne a dolog, de tuti egyszerre akarják minden platformra.
5.
5.
DON GONDOCS
Gyanús hogy elkaszálják a címet.
4.
4.
KeXxX
#3: Igen, de ez egy új játék. A sok naiv srác itt mindig esélyt ad az ubi-nak.. amint megjelenik egy kis információ a következő játékukról, vagy egy kis videó jön belőle, azonnal nyáladzik az összes hater. Elég csak az új AC-s hírre nézni.
3.
3.
shooter1234
Ezt már a Watchdogs című szerzeményüknél is eljátszották...
2.
2.
Terawatt
#1: Egyet értek. Bizakodó vagyok :)
1.
1.
Suciu lazar
Inkább legyen jó és jöjjön ki később, mint hogy most jöjjön ki béta állapotban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...