Egy órán át mozog a Splatoon

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 13.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén volt a Splatoon globális tesztje, amikor egyórás időszakokban tolhatták a Nintendo multiplayer-orientált játékát a Wii U-tulajok, három alkalommal is. Ha lemaradtál róla, most egy hosszabb gameplayt nézhetsz meg.

A Nintendo hivatalos livestreamjében CTF-hez hasonló csapatalapú játékmódot prezentálnak nekünk, így ha lemaradtál a hétvégi Global Testfire-ről, akkor most pótolhatsz. A játék során a cél az, hogy a pályát jobban befessük festékkel, mint a rivális csapat tagjai, akik ha belelépnek a mi matériánkba, lassabban haladnak majd. A csapatmunkát némileg csorbítja, hogy a játékban nem lesz voice chat.

A demóban négy fegyver kapott helyet, karaktereinket részletesen testre szabhatjuk (mindenféle ruhákat és kiegészítőket aggathatunk rájuk), a végső változatban pedig single mód is lesz, melyben a mesterséges intelligencia (és főellenfelek) ellen harcolhatunk.

A Splatoon május 29-én jelenik meg Wii U-ra.

3.
3.
PaprikaJancsi
Próbáltam, és eléggé élvezetes volt. Nem egy hatalmas durranás, de jó kikapcsolódás, és egy játéknak az a lényege, hogy élvezd. :)
2.
2.
PaulMarloW
ez aztán jó kis game lesz
1.
1.
myrte
Király játék lesz. Ezek a neon színek úgy beléd ivódnak, hogy még a menet után is festékezni akartam mindent :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...