1,6 millió példánynál a South Park-szerepjáték

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 13.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft végre elárulta azt a számot, amire annyira kíváncsiak voltunk: bő egy évvel a megjelenése után kiderült, hogy hány vásárlója volt az Obsidian által fejlesztett South Park: The Stick of Truthnak.

Habár az utóbbi években a Ubisoft sosem mulasztotta el a lehetőséget, hogy eldicsekedjen a sikercímei eladásaival, a tavaly márciusban megjelent South Park: The Stick of Truth kapcsán sosem mondott számokat, jóllehet arra voltunk kíváncsiak a legtöbben. Hiába volt ugyanis  a játék, annyira a South Park-specifikus lett, hogy már jó előre lehetett sejteni, ebből bizony nem lesz kasszasiker.


És tulajdonképpen nem is lett. A kiadó végre elárulta, hogy eddig 1,6 millió példányt adtak el belőle, ami egy ilyen kaliberű multiplatform fejlesztésnél azért nem túl sok, igaz, a Ubisoft így is elégedett volt az eredményekkel: mint mondta, ezek az eladások is felülmúlták a várakozásait, ami azt jelenti, hogy a cégnek végső soron megérte aprópénzért átvenni és befejezni az eredetileg THQ-s pénzből készült projektet.

7.
7.
Szeretem az SP-t mint sorozatot, de a játék Butters szavaival élve "ratyi" ... Nekem kifejezetten nem tetszett, unalmas, lapos, vontatott... Két szó, mint száz: "nem jó".
6.
6.
KENKILL
Nem szeretem a south park-ot, de az Obsidian megérdemli a támogatást.
4.
4.
logic5
Én még ki sem próbáltam :( Nem volt rá idő.. Na majd nyáron...
3.
3.
KeXxX
#2: Pedig kurva jó volt!
2.
2.
PaprikaJancsi
Nekem nem jött be annyira :(
1.
1.
PaulMarloW
jöhet ne folytatás már :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...