Kiegészül a Civilization: Beyond Earth

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén ősszel kiegészül az 1999-es Alpha Centauri szellemi örököse, a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Az új kiegészítő, a Rising Tide többek között négy új játszható fajt és megújuló diplomáciai rendszert ígér.

A Civilization: Beyond Earth első kiegészítője, a Rising Tide a tervek szerint idén ősszel fog megjelenni, kizárólag PC-re, 19,99 fontos árcédulával.


A játékban megújul a diplomáciai rendszer, így sokkal több lehetőséget kap majd a játékos, hogy az adott helyzetnek megfelelő döntést hozza meg, illetve új erőforrásként megjelenik a politikai tőke. Az expanzióban hatalmas lebegő birodalmakat építhetünk, kolonizálhatjuk az óceánokat, így új természeti erőforrásokat is bányászhatunk, ami azt is jelenti, hogy idegen, egyedi képességekkel felruházott fajokkal is meg fogunk ismerkedni. Új artifact-rendszert is kapunk, aminek a segítségével új egységeket, perkeket, épületeket oldhatunk fel. A három korábbi affinitás mellé érkeznek a hibrid affinitások. A kiegészítőben négy új frakció is bemutatkozik, köztük a Közel-Keletről származó Al Falah, akiket úgy lehetne jellemezni, mint nomád felfedezők egy csoportja.

1.
1.
Yetikoma
Nagyon jó játék a diplomáciára viszont nagyon ráfért a fejlesztés (én alig használom mert teljesen idióták tudnak lenni. Megtámadom az egyik frakciót ako megtámadta a szomszédomat erre a szomszéd rámförmed hogy vérszomjas vagyok és nekem is hadat üzen... ).
Az egyetlen bajom vele hogy gyakran lefagy és alig bírja a laptop (samsung ativ book 9 2014 edition)

Off. Jut eszembe eddig starcraft simán futott, de amióta futtatam egy norton anitvirus full scant az is nagyon akad. Lehet leszedett valamit amit nem kellet volna???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...