Újabb Pac-Man-játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Harmincöt éves a Pac-Man, így aligha meglepő, hogy a Bandai Namco új játékkal ünnepelné meg a jeles alkalmat. A Pac-Man 256 idén nyáron jelenik meg, free-to-play lesz és csak mobilokra készül.

Idén ünnepli a harmincötödik születésnapját a Pac-Man-sorozat, ennek apropóján pedig egy új játék is készül. A Pac-Man 256 okostelefonokra és tabletekre fog megjelenni a nyáron, free-to-play lesz, a fejlesztéséért pedig a Bandai Namco vancouveri stúdiója mellett a Crossy Roadról elhíresült Hipster Whale felel.


A játék egy endless runner lesz tulajdonképpen, a körítést és a játékmenetet azonban teljesen a Pac-Manre szabták a készítők. Egyfelől a már jól megszokott labirintus végtelenített változatában kell majd előrehaladnunk (miközben a szellemek próbálják megkeseríteni az életünket), az "üldözőnk" pedig a játék legendás bugja lesz: az eredeti Pac-Manben utolsó, 256. pályáján random karakterek lepték el a fél képernyőt.

3.
3.
A Steames Pacman - Championship edition mellett ez spongyabob! :D Nevetséges na!
2.
2.
strike19
Én ezt az egész mobile platfomot felejtősnek tartom.Főleg még F2P megy orrba szájba.
Az eredeti pac-man játék nagyon jó volt.Azóta Namco ugyan azt csinálja mint a Capcom.Ha ez így folytatódik tovább a japán játék piac megérdemli a kihalást.
Az új Street Fighter 5-be se látok semmi fejlődést.
1.
1.
szenye
Ez ám a méltó megünneplése, hogy csak mobilokra elérhető. Mikor a Pac-Mannel játszottunk nem is létezett mobil. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...