Mortal Kombat X - júniusban jön Tanya

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Jason Voorhees debütálása után joggal merült fel az egyik Mortal Kombat-rajongóban, vajon mikor mutatkozik be a következő letölthető karakter, Tanya. Ed Boon Twitteren adott válasza szerint, valamikor júniusban.

A Mortal Kombat X szezonbérletével azonos Kombat Pack tulajdonosai bizonyára már türelmetlenül várják, hogy mikor érkezik a következő játszható bunyós, Tanya. Egy korábbi hírünk szerint június elején mutatkozik be az új női karakter, és ezt most maga Ed Boon is megerősítette.

A sorozat atyja ugyanis egy Twitteren feltett rajongói kérdésre azt válaszolta, hogy június elején már játszhatunk Tanyával, "vagy ne legyen a nevem Boon".

2.
2.
ZooleK
Nagyon jó lenne, kár hogy eddigre már a predátor és tremor is rég meg kéne már legyen. Vagy elnéztem, hogy melyik év májusában jönnek?
1.
1.
DarkLord
Amúgy Jason több, mint jól sikerült szerintem. Már a 9-nél is inkább azt mondogattam vajon miért Freddy és miért nem Jason, ha már ilyenhez nyúltak...Jobban beleillik a játékba is, és nagyon jól megállja a helyét bárki ellen. Mostanában, ha bejön a választóképernyő, nálam 5-3-szor tuti ő az első, akit választok. Ha meg nem elsőnek, akkor tuti 2.-nak :D Szóval nekem nagyon bejött Jason, lehet az is benn van, hogy gyerekkoromban nagy rajongója voltam a Friday 13-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...