Először mozgásban az F1 2015

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy francia tévéműsorban bukkant fel először a júniusról júliusra áttolt F1 2015 első hivatalos játékmenet kedvcsinálója. Ebben Szingapúrban járunk, esős körülmények között, Lewis Hamilton autójában.

Eredetileg júniusra vártuk az idei F1-szezont feldolgozó játékot, ám a Codemasters szólt, hogy az csak július 10-én kerül boltokba PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az indok a szokásos: több időre van szükség ahhoz, hogy a fejlesztők minőségi terméket tegyenek le az asztalra.

11.
11.
Még mindig random generált sin autókázást csinál a gép és a boxban, vagy a fejünk felett átugorva előz teleportálással ? Vagy ezeket már """kijavították""" ? :DDD Vagy beszólnak a rádión, hogy "jobbra lila tehén, nézzd!" hogy ne lásd mikor ugrik Vettel eléd ? :DDD
10.
10.
DonRendes
#6: Igen csak sokan, más játéktervezők kihagyják a split screent a jobb minőség érdekében, Project Cars stb..Nagyon remélem hogy lesz benne :)
8.
8.
dzsiádzsó
Mekkora steril szar az egész...
Még egy nem hivatalos F'- is jobb:
https://www.youtube.com/watch?v=OPnlnLnortM
Az hogy bekapcsolták a reflection a vizes betonon meg nem teszi új generációssá a játékot, így offscreeenből is levehető nem lesz egy atomvillanás a dolog.
7.
7.
Grabowsky30+
2010, 2011 még úgy ahogy jó volt, bár lehet csak azért tetszett, mert hivatalos f1 játék nagyon régen nem jelent meg pc-re! Szimulátortól nagyon messze volt, de haverokkal nyomtam a neten és mókás volt! Aztán valahogy ebből is egy olyan cím lett, hogy minél kevesebb munkából minél több pénzt, hogyan lehet kihozni és szokás szerint egy fos lett az egész! Ahogy elnézem a mozgást bár sokat nem segít rajta, hogy controllerrel játszik az illető és nem kormánnyal, ez sem lesz sokkal jobb, mint az elődök max jobban csillog! Nálam ez már sajnos nem elég a sikerhez!
6.
6.
JackBauer
#5: volt split screen* bocsi korán van még nekem
5.
5.
JackBauer
#4: Ebből is? Autós játékok közül? A Codemasters eddigi játékaiban az utóbbi sok évben split screen.
4.
4.
DonRendes
Split screen talalhato benne szerintetek? Vagy ebből is kihagyják? :/
2.
2.
Moltes
Szerintem a csuszasz a career mode miatt van...ra jottek hogy hulyeseg lenne ki szedni es inkabb gyorsan bele pakolnak valamit :D
1.
1.
Batman
Ebben a játékban, de inkább úgy 2011-től felfele, gyalázatosan szarul néz ki a szingapúri pálya :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...