Augusztus végén jön az Until Dawn

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A Supermassive Games bejelentette, hogy augusztus végén válik elérhetővé az Until Dawn című horrorjátékuk, sőt azt is megtudtuk, hogy újabb neves színészt sikerült leigazolniuk a munkálatokhoz.

Igen, jól olvastátok: az eredetileg PS3-ra szánt, de most már PS4-exkluzív Until Dawn munkálatai hamarosan befejeződhetnek, a fejlesztők szerint augusztus 26-án jelenik meg a "történetmesélésre kihegyezett" (értsd: inkább interaktív filmre hasonlító) horrorjáték Európában.


A játék három kiadásban lesz kapható, és bár azt még nem tudjuk, hogy mit tartalmaz a bővített és a fémdobozos változat, az biztos, hogy Magyarországon is elérhetők lesznek ezek a változatok. Érdemes lehet előrendelni is, ez esetben egy extra, két másik fiatal történetét feldolgozó jelenetet is kaptok az alapsztori mellé!


Végül, de nem utolsósorban meg kell említeni, hogy a fejlesztők leigazolták a jó öreg Peter Stormare-t is a projekthez, az úriember a hangját, a mozgását és az arcát is a készítők rendelkezésére bocsátotta. Ízelítő az új látnivalókban.

26.
26.
kopic
#19: Az ilyen csökött agyú, elvakult emberektől sajnos nem várhatunk túl sokat, mint pl. D.LAAAW-tól.:/
25.
25.
kopic
Fck yeah ! Sunahorrort a népnek !
24.
24.
lacinho01
Az ilyen kommentek miatt nem járnak a családok meccsekre!!
23.
23.
NorbiGO
Amikor az első gameplayt láttam belőle, rögtön a klasszikus Dragon's Lair jutott eszembe :D
22.
22.
DON GONDOCS
#21: Én 1-5 éve vettem ps3-at, mert nagyon tetszettek az excluzív játékok, de azon veszem észre magam hogy max 2 szer végigjátszom őket+ multi utána ott porosodik a polcon. Így már csak a storeból vásárlok a Deals & Offers menüpontból vásárlok 1-1 játékot havonta. De legalább nagy a választék.
21.
21.
Macifasz
#20: Én vettem Ps3-at tavaly októberben, és egyátalán nem bántam meg. Igaz mondjuk, hogy nem is egy cím miatt döntöttem a beszerzésén. :-D Uncharted trilógia, God of War sorozat, Heavy Rain, Beyond: Two souls, The Last of Us, GTA V (azóta PC-re is beszerezve), Red Dead Redemption, InFamous, Gran Turismo 6. Asszem ennyi, nem hagytam ki semmit. :-D
PS4-et pedig pont amiatt nem veszek egyelőre, amit te is írtál. Jelenleg nincs annyi játék, ami miatt megérné nekem. Mondjuk az Uncharted 4 lehet elcsábít már jövőre, és reménykedem, hogy addig jön még egy-két olyan cím, ami felkelti az érdeklődésem (mint pl. ez vagy a The Order). :-)
20.
20.
Eddie Krueger
A Last of Us miatt sem vettem konzolt, emiatt pláne nem fogok. Ha a Sonynak nem kell a pénzem, több marad másra. Más tészta picit, de azért hasonlít: X360-at a Mass Effect miatt vettem, erre nesze bmeg, két hónapra rá bejelentik, hogy jön PC-re is.
Oké, valószínűleg PS exkluzívok kevéssé valószínű, hogy portolva lesznek, de most már amúgy is úgy vagyok vele, hogy egy játék miatt konzolt venni nagyobb marhaság, mint egy jó szám miatt megvenni valami zenei albumot.
16.
16.
PaprikaJancsi
15.
15.
Spectrum
#12: Bocsi, nem tudtam, hogy az 5. poszt egy vélemény volt. Azt hittem, csak odahányt.

Imádnivaló, amikor egy hónapok múlva megjelenő játékhoz kommentelnek oda érvek és indoklás nélkül egy ilyen "véleményt". Joga mondjuk van hozzá, csak a motiváció nem tiszta.
14.
14.
Chester0211
Egyébként aki nem tudja mire számítson az nézzen utána a Beyond Teo soul nak. Na olyasmit fogunk kapni aki azt nem szerette az ezt sem fogja. :)
13.
13.
DON GONDOCS
http://www.gamnesia.com/news/report-uncharted-remastered-coming-to-ps4#.VWTc-M_tmko
12.
12.
Gykrizsi
Jó ez ebben az oldalban, hogy ex. játékokat nem lehet véleményezni, mert akkor egy szemét hatter vagy. Nőjünk már ki ebből.

Egyébként marha jól néz ki a játék grafikailag, viszont mint játék gyalázatosan rossz lesz szerintem (előreláthatólag). A világ legsablonosabb története, amivel előreláthatólag pár óra alatt végzel, és kész. Persze újrajátszhatóság, de a zsánerből kiindulva egy halom unszimpatikus tiniből fog állni a bagázs, akit mosolyogva küldesz majd a halálba. Persze ne legyen igazam, de nem sok jel mutat arra, hogy más lesz a végeredmény.
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Szeretem ezeket a meghatározott érveket :D
10.
10.
Spectrum
#9: Hát igen, ha csak boxra jönne, ez lenne neki az év játéka. Éretlen még, majd kinövi.
9.
9.
KeXxX
#6: Már a Driveclub Lamborghini-s DLC-nél is csorgott a nyála. Menjen inkább azt játsszon a Rájzzal vagy a Ded Rájzing hárommal ami PC-re is megjelent mert annyira értékelhetetlenek voltak azok a címek, hogy inkább a pc-s táborból húzzak ki a pénzt.
8.
8.
szoszika
#5: Az irigy, a féltékeny, az ész...
7.
7.
PaprikaJancsi
6.
6.
Spectrum
5.
5.
PaprikaJancsi
Ez a Ps4-es ,,game" lesz igazán a troty.
4.
4.
K2 The Highest
Emiatt a gém miatt (és az ehhez hasonlók miatt) vettem PS4-et. VÉGRE!!!!
3.
3.
Na végre már valami jó hír :)

(Elegem van már a Remastered-ekből...nem érdekel egyik se)

Amint lehet előrendelem:)
2.
2.
Spectrum
Alakulnak a PS4 exkluzívok. :-)
1.
1.
Yanez
Bár nem fűzök hozzá túl sok reményt, de mivel szeretem ezt a műfajt, könnyen bejöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...