Visceral: a Mercenariesre hajaz majd az új SW-játék

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a Visceral Games műhelyében készülő, titokzatos Star Wars-játékról semmit sem lehet még tudni, az egyik fejlesztő által elejtett Twitter-bejegyzés mégis arra utal, hogy egy nyílt világú, külső nézetes akciójátékot kapunk.

Miután a Disney többek között a LucasArtsra is rátette a mancsát, gyakorlatilag azonnal kiszervezte a Star Wars-játékok készítésének jogát, így a következő években az Electronic Arts szállítja majd az adaptációkat. A kiadó olyan stúdiókat bízott meg a munkálatokkal, mint a DICE, a BioWare és a Visceral Games.

Az elmúlt két év alatt azonban eddig csak a Battlefront leleplezésére futotta, így továbbra is megy a találgatás, hogy vajon milyen játékkal rukkol elő a BioWare és a Dead Space-szel nevet szerzett Visceral Games.

Utóbbi stúdió fejlesztéséről másfél évvel ezelőtt érkezett egy most már vadnak közel sem nevezhető pletyka, miszerint a csapat egy külső nézetes, nyitott világú Star Wars-játékon dolgozik, mégpedig az EA Canadával közösen.

Nagyon úgy néz ki, hogy ezeknek a szóbeszédeknek volt valóságalapjuk, a Pandemic Studios korábbi alkalmazottja, a most már a Visceralt erősítő Scott Warner ugyanis a Twitterén elmondta, hogy nagyon büszke korábbi munkaadója egyik jól ismert játékára, a Mercenariesre, ugyanis a nyitott világnak köszönhetően több úttörő elem is szerepelt benne.

Aztán nem sokkal később érkezett egy újabb bejegyzés, egy képpel kiegészítve, ami Han Solót ábrázolja, mégpedig az egyik Mercenaries-játékban.

Ebből pedig sokan arra következtettek, hogy a Visceralnál készülő új Star Wars-játék nyitott világú, külső nézetes, a Mercenariesre erősen építő játék lesz.

7.
7.
PaprikaJancsi
Ezt a sorozatot is elszarja ? >:(
6.
6.
kryszisz
#2: Pontosan! Nem rossz a TOR, szó se róla, de azért mégiscsak MMO, tehát a - egyébként remek - történeti szálat mindenféle farmolással, flashpointokkal, meg egy kaptafára épülő mellékküldetésekkel kell megszakítani, ami azért ront az összképen. De sajnos KotOR 3-ra szerintem ne is számítsunk, hisz megmondták: az Old Republic a KotOR 3-4-5...
4.
4.
strike19
Várós.De egy Jedi Knight-nak jobban örülnék de ez sem rossz.
PS3 Xbox 360 generációt sajnálom ,hogy nem jött semmi érdemes SW játék a a TFU-n kívűl.
3.
3.
kopic
Nekem nagyon bejött a Mercenaries 2, szóval jöhet !
2.
2.
Macifasz
Tegnap miközben nyomtam egy kis Witcher 3-at, és egy töltőképernyőnél ránéztem az egyik SW poszteremre eszembe jutott, hogy mekkora királyság lenne már egy ilyen típusú SW játék. És lám. :-D Mondjuk isten igazából nekem még mindig egy Kotor 3 után sír a szívem. Nem érdekel, hogy az Old Republicot adták el nekünk annak, a BioWare igen is tartozik nekünk egy Kotor 3-al. :-((
1.
1.
DON GONDOCS
Hát épp ideje volt egy Openworld sw játéknak. és a Mercenaries is tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...