Frissítve: Itt a Fallout 4 bemutatkozó trailere

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A tervezettnél kicsit korábban élesítette a Bethesda a Fallout 4 hivatalos oldalát, a szemfüles rajongók pedig azonnal begyűjtötték az első tudnivalókat. Egyelőre platformlistánk és egy képünk van. Hamarosan jön a trailer is.

A Bethesda a tervezettnél hamarabb élesítette a Fallout 4 hivatalos oldalát (most már nem elérhető), így idő előtt lelepleződött a sorozat negyedik darabja, ami az első információk szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Szemfüles rajongók a játék dobozképe mellett egy képet is le tudtak menteni az oldalról.

A játék bemutatkozó videója nagyjából egy óra múlva lesz megtekinthető.

Update! Befutott egy újabb kép is.

Update #2! És akkor itt a trailer is, a játék a pletykáknak megfelelően Bostonban játszódik.

119.
119.
Skandara
#118: Én is így látom. Nyilván nem bánom, ha egy játék jól néz ki. De ha ennyit tud, akkor az nem is fog lekötni pár óránál tovább. (pl Crysis) Mások ízlése különbözhet ezt belátom, csak irritál ha valakinek ennyire felszínes az értékítélete, hogy ha valami nem "szép" akkor az nem jó. De ha nem lennének ilyen emberek, lehet még most is 2D-s játékok lennének. :)
118.
118.
p3ti
#117: Én még mindig amondó vagyok hogy a hangulat sokkal többet rak bármelyik játékhoz mint a grafika. Ha a látvány "megfelelő" vagy a hangulathoz illő akkor számomra nem fontos hogy minden csillogjon és villogjon.
117.
117.
Skandara
Annyira szeretem ezeket a 2015-ben ilyen grafikát típusú megjegyzéseket. Azt azért tudjátok gondolom, hogy a készítők tudnának sokkal szebb játékokat csinálni, a probléma azzal van, hogy optimalizálni kell a cuccot. Lehet übergyönyörű játékot csinálni, de ha szuperszámítógépek kellenek a futtatásához, akkor túl sok pénzt nem fognak keresni vele. Rinyáljatok inkább a hardware gyártóknak, a konzol készítőknek. Rajtuk múlik milyen maximumot lehet kihozni a játékokból.
116.
116.
drat576
#112: Ha már volt UFO-s DLC, akkor egy ilyen is belefér :)
Amúgy lehetne kísérletezgetni a helyszínekkel, de eddig tényleg az "50-es évekbeli fiktív amerikai álomból rémálom" hangulatra épült az egész eddigi sorozat. Aki Fallout-tal szeretne játszani valószínűleg továbbra is ezt keresi. Marketingileg egy számozott címet nem lehet így megrengetni, max egy stand-alone addon-t tudok elképzelni, de azt se nagyon.
Az meg a másik, hogy az eddigi részekben annyi ikonikus dolog volt, ami szerintem nem működne máshol. Nem vagyok egy amerika-imádó, de ennek szerintem tényleg ott a helye.
115.
115.
Formula1fanatic
#111: Tamriel a kontinens, Skyrim pedig az egyik tartománya. Másik földrész pl Akavir miért ne lehetne jó ha annak valamelyik tartományában játszódna a TES6? Bár ettől nem kell félned egy jó ideig.
114.
114.
medson
#113: Valóban az a kijelentése kicsit nevetséges volt, viszont abban igaza van hogy tényleg érdekes lenne egy akárhol máshol játszódó fallout, elvégre a világ igen csak kiterjesztett, most miért is ne lehetne a világ másik végén lévő eseményeket bemutatni minőségi módon? (persze erre valószínűleg sosem fog sor kerülni)
113.
113.
dzsiádzsó
#112: Ne feledd okoska, hogy kommentek megmaradnak, most előadod, hogy Te úgy értetted milyen jó lenne, meg, hogy átültetni európába, erről szó nincs, baromágokat beszéltél végig, pukid nincs a fallout világáról, részemről ezt gyerekes f@szságot lezártam, nem vagy férfi beismerd hülyeséget írtál, márpedig az, hogy Falloutnak nincs köze az 50-es évek amerikájához egyszerűen az és pont.
112.
112.
br1Koo
#107: Alapvető értelmezési problémáid vannak, amit egy gyönyörű szép csőlátás koronáz meg, egy csipetnyi elfogultsággal. Ez nem baj csak legalább azt ne állítsd, hogy én vagyok a hülye.
111.
111.
dzsiádzsó
#110: Tudom ;) de olykor hidd el az is, amikor valaki szerint Fallout egy fikció, aminek nincs köze 50-es évek amcsijához, de én lennék a hülye, ha másként gondolom :D De ne vedd személyeskedésnek, akkor, ha nyers voltam.

Egyébként ennyi erővel játszódjon minden BP-n :), én is imádnám, de erre nincs esély :/, GTA Budapestbe szívesen adnám meg az "elsőbbséget" pár taxisnak, de sajnos be kell érjem LA gettóval :)
Európai poszt-apokaliptikus világból készült játék is van azért bőven, sztm Falloutot meg kell tartani annak, ami mindig is volt. Egyébként egy DLC formájába jöhet egyszer egy Európai város, de azért akár csak a TES esetében a Falloutnak van egy világa, rengeteg utalással, részlettel, olyanok, amik sosem voltak még pl. kidolgozva, így teljesen új, eddigi dolgokkal nem kapcsolatos tartalmak nem relevánsak sztm.
Pl. Vault 112-ről már tudunk, hogy az az úcssó, még Fallout 3-ból, és most a trailerbe 111-et láttuk, azt is tudjuk milyen hightec cuccok voltak 112-be, tehát lehet már itt is elég komoly cuccok lesznek, látod ennyire komplex és összetett a Fallout világa is. Ez olyan mintha azt mondanátok a TES legújabb része miért nem egy új kontinensen játszódik Skyrim helyett, ahol teljesen legyen új minden... Ez így sztm nem lenne jó.
110.
110.
Hab
#109: Nyilván ennek nincs reális esélye, de attól még simán el tudom képzelni. Vszínű Bp. nem sok embert érdekelne, de egy populárisabb Európai városról simán el tudom képzelni hogy igen. A háború nem csak Amerikát érintette.
Amúgy tisztában vagy vele hogy olykor bicskanyitogató a stílusod? :D
109.
109.
dzsiádzsó
#108: Budapesten, jézus... Ti ezt komolyan gondoljátok egy percig is? Kit érdekelne rajtunk kívül Budapest, tudod te hogy nézett ki Budapest 50-es évekbe? Ti miről beszéltek? Komolyan?!
108.
108.
Hab
#107: Szerintem nincs igazad, lehetne ugyanúgy 50-es évekbeli hangulata, csak épp az Europai kultúrából merítve. Szerintem izgalmas lenne. El tudnám képzelni Budapestet egy Fallout játékban.
107.
107.
dzsiádzsó
#104: Össze vissza baromságokat hordasz össze, vedd már észre magad, egyik pillanatban semmi köze nincs, aztán rájössz és magad leírod mi köze van hozzá.
A másik meg, ha fiktív és semmi köze hozzá, akkor miért akarod európába hozni, már mondtam képzeld el, hogy ez EU, ha annyira fiktív.... Ja annyira nem fiktív már...
Akkor miről beszélsz? Európába nem voltak ilyen stílus jegyek, nincs akkora kultusza az egésznek, nem volt akkora atompara, mint az USA-ban, ott volt pénz, helyszín, stb stb... Ezt meg lehet valósítani EU-ban is, persze ott a STALKER, csak köze nincs látványban a Fallouthoz, de még magyarázd meg a semmiköze amerikához fiktív játék, miért jöjjön EU-ba, mert unalmas, hogy amerikához van mégis mindig köze....
106.
106.
br1Koo
#105: Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de te legalább vagy annyira épeszű, hogy érted mire célzok.
105.
105.
Hab
#104: A semmi köze és arra épít, kicsit ellentmondásos... Igenis elég sok köze van hozzá. Ettől még simán lehetne Európában is.
104.
104.
br1Koo
#101: Lehet, hogy arra épít a ruhákban, zenében, miegymásban, de nagyjából semmi köze nincs a nukleáris fegyverek felfedezésén kívül az egész cselekménynek a valós történésekhez képest. Én csak ezért írtam, hogy semmi köze az 50-es évek amerikájához, mert valaki meg akarja magyarázni, hogy amerikában kultúrája volt a vaultok építésének, meg azt, hogy európában nem. Tény, hogy készítettek atombunkereket, de akkor is egy fiktív világról beszélünk, aminek simán lenne helye akár európában is, nem feltétlenül ugyanabban a formában vaultokkal, de ugyanazokkal a túlgondolt Fallout stílusjegyekkel amiket az Usa-ban is el tudtak képzelni. Akármilyen mély történetet ki lehet belőle hozni.
103.
103.
Aanash
Felüdülés ez a trailer.
Egyrészt ez a világpusztulós dolog.
Eddig konzolra csak a Metro Redux volt ilyen (ps4).
Aztán végre nem a feltuningolt beszaratós grafikával készült trailer ami után jön a lebutított grafikájú játék és nekem nem mérvadó a grafika csak már unalmas ez a mutassunk valami odabaszósat hogy vegyék..
Ez így jó:)
102.
102.
dzsiádzsó
#101: Hagyjad, sztm neki mindig igaza volt az oviban... Kár hogy már nem ott van, vagy mégis?..
101.
101.
Hab
#100: Nos a játék valóban sokat épít a az 50-es évek Amerikájára, és ez köztudott dolog. Autók, ruhák, lakberendezés, az akkor sci-fi stílust is kölcsönözte.
100.
100.
br1Koo
#99: Attól, hogy neked a szádba kell rágni a kreativitást, más még továbbgondolhatja ezt az egész Fallout dolgot.
99.
99.
br1Koo
#95: Te ripacskodsz itt, hogy a valóságban európában lófasz se volt, de tisztában vagy vele, hogy a Fallout egy fiktív világ. Akkor miről is beszélsz?
98.
98.
aRkye
Eszembe jutott egy igencsak régi játék, az Anachronox. Imádtam, holott grafikailag igen gyér volt, de a frenetikus hangulata kenderbe vert sok csúcs klülcsinű kiadványt..
97.
97.
Serovics
Fallout 3 ,New Vegas benne van az első 10-ben
96.
96.
Buggy
95.
95.
dzsiádzsó
#91: Semmi köze az 50-es évek amerikájához :D... Szerintem Te ne kommentelj Fallout hírnél, az, hogy valami nem úgy zajlott, mint a valóságban? És? Melyik játékban zajlik úgy? Ez nevetséges érv volt már bocs, az egész Fallout az 50es éveken alapszik, kicsit nézz utána a dolgoknak.. Arra meg köszönjünk magunktól is rájöttünk nem volt atomháború, tehát, ha csak ilyen badarságokkal tudsz előhozakodni, inkább ne is írj...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...