Jövő héten jön a frissített Final Fantasy XV demó

Link másolása
Még májusban jelentették be, hogy egy frissített, 2.0-s verziót kap a Final Fantasy XV demója, az Episode Duscae. Nem kell sokat várni, jövő héten már jön az új változat.

Június 9-én, azaz jövő hét kedden megérkezik a Finaly Fantasy XV demójának, az Episode Duscae-nek a frissített demója. A címről Kronik írt tesztet, írását itt olvashatjátok el.

A patch számos változást tartalmaz, például jelentősen átdolgozzák a harcrendszert, a kamerakezelést, és stabilabb framerate-nek örülhetünk a rengeteg kisebb-nagyobb hibajavítás mellett, magyarán a fejlesztők meghallgatták a rajongók visszajelzéseit.

8.
8.
Spectrum
#4: Inkább jussanak el a demón keresztül egy olyan játékhoz, ami megfelel az elvárásoknak, minthogy a megjelenéskor nézzünk döbbenten, hogy milyen lett.

Engem nem érdekel, csak majd ha jön a végleges, de nem bánom, ha a rajongók értelmesen bele tudnak szólni a fejlesztésbe.
7.
7.
arcadia
A kilenc meseszerűsége nekem is nagyon tetszett:)) kicsit sok volt a folyamatos szétmenés, hogy folyton másokat kellett irányítani, de a végére szépen összeállt a kis csapat:)
6.
6.
simon 555
#4: Nem igazán értem miért olyan nagy probléma ez?
Dolgoznak a játékon és a dolgokat amiket a végső produktumba készítettek, most implementálják a demóba, hogy az emberek lássák mennyit haladtak a játékkal.
5.
5.
patka21991
erdekes, hogy a 9 jobb ertekelest kapott es azt nem adjak ki ujra HD-sitva -_- (kedvenc reszem)
4.
4.
Raam989
Ez nagyon gáz... Demót patchelni... A Square szerintem azt se tudja merre van előre, ha ezt a baromkodást így folytatják (a cég egészére nézve), akkor tényleg ez a játék lesz a végső fantáziájuk...
3.
3.
arcadia
Épp a hetet gyűröm természetesen az eredeti black label kiadást:) azért érdekes, hogy szinte mindenki azt tartja a legjobbnak de a 9 mégis magasabb összesítettet kapott metán 94% a hét meg "csak" 92% fordítva lenne a valós.
2.
2.
arcadia
Ki hagyni nem egyben van? te vagy az kemuri?? xD final 15 várós! Kár, hogy a 10. rész után meghalt a dolog:( azért rámegyek:))
1.
1.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...