E3 2015: Szivárog a Dark Souls III

Link másolása
Úgy tűnik, ez a hét már csak ilyen: ezúttal a sokat pletykált Dark Souls III-ból szivárogtak ki képek. A gameplayből lőtt fotók valódinak tűnnek, de azért természetesen kezeljétek fenntartásokkal a hírt.

A múlt heti microsoftos Silent Hills-pletykát is leközlő The Know újabb feltételezésekkel állt elő, de ezúttal már bizonyítékaik is vannak: több tucat képet mutattak a Dark Souls III-ból.

Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy a Dark Souls III-at még nem jelentették be, így még semmit sem tudunk róla. A The Know munkatársai azonban, nagyon úgy tűnik, hogy valós képekkel álltak elő. A gameplayből elkapott jelenetek mellett koncepciós rajzokat is nyilvánosságra hoztak, melyek túl jó minőségűek ahhoz, hogy valamiféle átverésről legyen szó.


A látnivalók mellett a játékról is kaptunk némi információt. Állítólag a Dark Souls III jövőre fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Rengeteg új ellenfél, mozdulat és játékmód lesz, emellett visszatér a maximum 4 fős kooperatív mód is.

7.
7.
Spectrum
Hurrá!!! :-)

Állat képek! Abban a harmadikban csak én látom a Parlamentünk egyes stílusjegyeit? :-D
6.
6.
biohazard rex
#4: #5: A játék nem lett könnyebb, csak ki ismeri az ember a dolgokat, meg beletanul a harcrendszerbe.
4.
4.
TryGun
#3: Hát a PC-s irányítás borzalmas de azért van ott a kontroller én is azzal nyomom/nyomtam mindkét részt azzal tökéletes, de azt sosem értettem ,hogy miért mondják nehéznek? Most nem nagyképűségből mert az első az tényleg nehéz volt főleg hogy nem volt hozzászokva senki , de a második rész már túlzottan is könnyű lett nem egy boss-t győzök le úgy hogy elsőre és nem néztem se videót se semmit úgyhogy nem kell ide easy mód ehhez a játékhoz csak türelem kell meg figyelmesnek kell lenni
3.
3.
XuChi
Én azt remélem, hogy a gagyi irányítást kijavitják. Na meg nem ártana egy mega easy fokozat :D
2.
2.
Seaxa
Bár a második rész bejelentésénél eljátszott kisebb túlzások után én úgy voltam vele, hogy inkább nem érdeklődők. Két rész után biztos nem basszák el, élvezni fogom, de a képek alapján a pálya design csak felültetett a hype trainre. Azért érződik a Yarham hatás már ezekből a képekből is, remélem nem kötnek most semmi szerződést valamely platform javára, jöjjön csak mindre .)
1.
1.
PaulMarloW
Remélem tényleg igazak hírek készülni fog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...