Nagy változások a The Order: 1886 alkotóinál

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Biznisz
Link másolása
Új vezérigazgatót igazolt a fejlesztőcsapat, amely egy új irodát is nyitott Austinban. A srácoknál két új cím is készül, de a The Ordert is folytatnák, ha a Sony áldását adja majd rá.

Új vezérigazgatója lett a The Order: 1886 fejlesztőjének, a Ready at Dawnnak. A cég egy igazi veteránt igazolt Paul Sams személyében, aki korábban a Blizzardnál szorgoskodott. A korábbi vezérigazgató, Ru Weerasuriya elnök és kreatív igazgató lesz, a technológiáért pedig továbbra is Andrea Pessino felel majd.


A cég emellett egy új irodát is nyitott, az austini részleg a kiadással fog foglalkozni. A kiváló Sony-kapcsolatok ellenére ugyanis a Ready at Dawn egy független stúdió, így éppen ezért olyan játékokon dolgoznak és olyan platformokon, ahogy jól esik nekik. Jelenleg két új, saját tulajdonban lévő IP készül náluk egyébként, és azt is elárulták, hogy a The Order: 1886 alatt futó motor maga is multiplatform.

 A The Order: 1886 viszont nem az, így aki esetleg abban bízna, hogy a játék később átiratokat kaphat, ne tegye. A Ready at Dawn állítólag meg akarta tartani a címet annak idején, viszont egész egyszerűen szükségük volt a Sony segítségére a projekt megvalósításához, aminek az volt az ára, hogy át kellett adniuk a jogokat a cégnek (és így exkluzívvá tenni a címet).

Hozzátették, ők a maguk részéről folytatnák a játékot, de épp a fentiek miatt ehhez szükségük van a Sony jóváhagyására is.

1.
1.
rappit
Csak nem kiadják a teljes játékot? :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...