E3 2015: Először mozog a Hellblade

Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Ninja Theroy megosztotta az első gameplay trailert a Hellblade-ből, A mozgókép mellett megkaptuk az első információkat is a játékkal kapcsolatban.

A tavalyi GC-n jelentette be a Ninja Theory az új játékát, a Hellblade-et, melyből akkor mindössze egy rövid teasert kaptunk csak. A csapat olyan címeken dolgozott, mint az Enslaved: Odyssey to the West vagy a DmC: Devil May Cry, így mindenki kíváncsian várta mivel állnak elő.

Az első gameplay videó alapján úgy tűnik, hogy a Hellblade a fentebb említett címekhez hasonlóan harmadik személyű akciójáték lesz. A történet a főszereplője egy hölgy, Senua, aki kelta harcosként élte meg a vikingek invázióját. Senuát megviselték a harcok és komoly mentális betegségben szenved, ami miatt rémálmai vannak. A játékban a saját agya által kreált szörnyekkel kell majd felvennünk a harcot.


A főhősnő mentális problémája fontos szerepet kap a történetben, melynek kidolgozásához segítséget is hívtak. A játék fejlesztésében részt vett a Cambridge-i Egyetem idegtudományi professzora, Paul Fletcher is. A professzor szerint ezeket a betegségeket nehéz megérteni könyvekből vagy előadásokból, a játékok azonban lehetőséget adnak arra, hogy mélyebben is megismerjük az ilyen problémával rendelkező emberek gondolkodását.

A játékon mindössze 15 ember dolgozik, és független címként fog megjelenni. A Ninja Theory fejese, Tameem Antoniades szerint így sokkal több ötletet tudnak megvalósítani, és a fejlesztés is kevesebbe kerül. A Hellblade valamikor 2016-ban jelenik meg PS4-re és PC-re.

30.
30.
A Pulyka
Nekem tetszik. Szeretem az ilyen darkos játékokat, de nagyon remélem, hogy nem ilyen Ryse szeru harcrendszer lesz benne, mert akkor nem kell. Jobban szeretnék egy porgosebb Hack n slash-t, mint a Gow vagy a Dmc.
28.
28.
Aanash
Bizakodom nagyon is.
Márcsak abból kiindulva,hogy igenis mernek újat alkotni,plusz amiket eddig csináltak sem voltak rosszak.
Nincs újdonság ps4-en jóformán,ráadásul gusztustalan szinteket ölt a dlc áradat és a pénzéhség.
Szinte csak Battlefieldet játszok,azt is leárazásban szereztem be.
Azon kívül van Witcher és Bloodborne,azt ennyi.
Értem én hogy nemrégóta van piacon a ps4,de nem lehet mindig ezzel indokolni a szaráradatot.
Ps3-on tökre vártam az új címeket,mostmeg szarok az egészre jóformán pedig hűha nextgen,1080p/60fps és beszarsz behugyozol annyira odabasz...legalábbis valami ilyesmiről volt szó...
Ez nem nextgen ez remastered és rókabőrgen.
24.
24.
DON GONDOCS
Ninja Theroy játék, nekem instant 10/10 Heavenly Sword, Enslaved, DMC. Nem csináltak sok játékot eddig de amit igen az legalább jó volt.
22.
22.
Mortis
Azon csodálkozom, hogy senki nem emlegeti a női főhőst, főleg ilyen körülmények között. Érdekes lesz ez, már csak a női psziché megjelenítése miatt. Ha minőségien szórakoztató is lesz, méginkább.
21.
21.
Spectrum
#19: Érdemes, szerintem nem fogsz benne csalódni. Változatos játékmenet, jó átvezetők, humor, kellő mértékű kihívás és jó sztori, mindehhez teljesen pofás grafika.

Ha a Hellblade hozni tudná ezt a szintet, én már nagyon boldog leszek. :-)
20.
20.
Komolyan nem értem, hogy egy amúgy a játék motorjával készült, de játékmenetet nem tartalmazó trailer alapján ( ami mellesleg teljesen normálisan néz ki ) miért kell mindjárt köpködni. Csak arra tudok gondolni, hogy vagy box-os fanboyokról, vagy éretlen pisis trollokrol van szó.

Adott egy fejlesztő, aki felvállal egy vadi új IP-t, nem áll be a sorba és csinálja a COD, BF huszon-nyolcadik részét, vagy a remastered-remasteredjét fél HD-ben 30 FPS-el és megy a fikázás... Én örülök neki, hogy vannak fejlesztők akik nem ugyanabból a címből akarnak sokadjára megélni és bevállalnak ennyire rizikós ( értsd: megosztó, kicsit rétegjáték is talán ) új címeket... \o/ taps.
19.
19.
izolee69
#16: Akkor most mar ideje lenne kiprobalnom, mert bizony az nekem kimaradt.
18.
18.
izolee69
Huuu, basszus, de sok itt az orakulum (mert bizony aki ennyi info alapjan akar jot, akar rosszat tud allitani, annak tuti jovobe lato kepessegei vannak).

Lottoszamokat nem tudjatok veletlenul?
17.
17.
Chester0211
A kelta Don Quijote.. Szerintem erőtlen lesz.
16.
16.
Spectrum
#15: Egyetértek, a Heavenly Sword a PS3 generáció egyik legjobb játéka. Nálam még a GoW-okat is veri.
14.
14.
Dark_Temptation
#ihateshitbox de ez így elsőre tényleg nem tűnik nagy durranásnak...
12.
12.
PaprikaJancsi
#8: Gondoltam, hogy megint a boxot hozzuk elő, de szerintem tegyük is el. A DMC az jó kis játék volt, a HS-sel nem játszottam, viszont ez a trailer gagyi volt. Itt nem a játékot szídom, hanem a kedvcsinálót, ami nagy különbség.
11.
11.
KENKILL
Nekem tetszik, valószínűleg az atmoszférára fektették a legnagyobb hangsúlyt, legalábbis ebből a rövid előzetesből az jön le. Az pedig nagyon súlyosnak és betegnek tűnik, szóval jöhet, szeretem az ilyen sötét témákat.
10.
10.
kastorhun
És hozzátenném hogy rengetegen már csak trailerek láttán az év játékának mondták, és amint megjelent a játék kiderült hogy még sem olyan nagy szám.
9.
9.
kastorhun
Piszkosul várom már, és ez kész röhej hogy mutattak belőle szinte 0 gameplayt és máris a Ryse-hoz hasonlítjátok, istenem :D ez röhejes.
Ennek a csapatnak a trailereit általában rengetegen szidják, de mindenki kussol amint játszanak a játékkal.
Az Enslaved fantasztikus lett, a Dmc-nél nem találtam szavakat, szóval szerintem zseniális lesz.
8.
8.
Miért ratyi ? mert nem jön a fostos boxodra mi? :D akkor csak az lehet..
Heavenly Sword / Enslaved / DMC és most ez.
ez is kurva jó lesz nyugodj bele.épp hogy csak mutattak belőle valamit,de én bízok a csapatban,idáig csak minőségi munkáik voltak.
7.
7.
kamgecam
#1: Nem igen játszottál a Heavenly Sword-el igaz?
Ez pont az a csapat aki nem csinál gagyi dolgokat,de hát majd meglátjuk ha kijön a játék.Ettől a trailer-től egyébként én sem dobtam hasast de a ratyitól azért elég messze áll.
6.
6.
tupaccc
Emlekszem a Dmc-re, mikor elso trailer utan lazadozott a nep, hogy mekkora egy sz@r, peticiokat irtak stb. Erre ra egy remek jatekot kaptunk, es jott a nagy kussolas, mert belekotni igazan nem lehetett.
En imadtam toluk meg a Heavenly Sword-ot es az Enslavedet is, szoval en tovabbra is bizakodva varom ezt a jatekot is :-)
Amugy ez a jatek nem tiszta Ryse, hanem tiszta HS.
5.
5.
Drazhar
Hát én valami egészen mást vártam :O Erről már a videó alatt is a Ryse ugrott be, és a látványt leszámítva ez nem túl pozitív.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Nekem a Ryse se tetszett, túl unalmas volt. :/
2.
2.
BloodyDeath
Nem tudom nekem nagyon tetszett ez a trailer, és úgy hiszem, hogy ilyen cső hack'n'slash lesz ez. Mint pl. a Ryse, vagy épp a Heavenli Swords. Amik nekem tetszettek. Én várom.
1.
1.
PaprikaJancsi
Nem tűnik valami nagy dobásnak, sőt ez alapján a trailer alapján full ratyi az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...