E3 2015: Sztoritraileren a Hollowpoint

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Crackdown fejlesztőinek oldalnézetes 2,5D-s shootere, a Hollowpoint. A játékban egy zsoldoscsapatot irányítunk és menedzselünk, ráadásul taktikázni is muszáj benne.

A Paradox Interactive adja ki a Ruffian Games legújabb játékát, amely egy oldalnézetes shooter lesz. A Hollowpointban egy zsoldoscsapat toborzása, irányítása és fejlesztése lesz a becses feladatunk, amire szükség is van, elvégre a nem túl távoli jövőben csúnya konfliktusokban kell helytállnunk. Nem csupán az ügyességünkre lesz szükség, a stratégiai tervezés is kulcsfontosságú lesz a sikerhez.

A játék PC-re és PS4-re készül.

7.
7.
Yetikoma
Ha csinálnak belölle egy olyan hangulatos játékot mintt régen a syndicate wars volt akkor engem nagyon érdekel ha nem akkor +1
5.
5.
PaulMarloW
4.
4.
3.
3.
atesz89
A videó feléig 3/4-éig úgy nézett ki h 1 király fps lesz belőle szép grafikával, jövővel stb... aztán jött a hidegzuhany, de kár érte. Videót ők is tudnak csinálni azt már látom.
2.
2.
crytek
Frankó, még több ilyet.
1.
1.
Freed
Az jó ha az egès E3-on ilyen lesz a felhozatal...azt gondoltam tele leszünk nagy címekkel meg csomó újdonsággal.Erre kapjuk ezeket a rakás felsztárolt szarokat.Hurrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...