E3 2015: Street Fighter V - részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Hír
Link másolása
A Capcom szegényes E3-as felhozatalából toronymagasan kiemelkedik a Street Fighter legújabb része, amelyről most néhány információt kaptunk egy nagy adag screenshot társaságában, illetve utalást a pontos dátumra is.

A Street Fighter V kipróbálható lesz a Capcom standján, ráadásul egy bajnokságban is részt vehetnek a látogatók, amit élőben közvetítenek majd a Twitchen. A ShortList magazin legújabb számában friss részletekre is fény derült a játékról.

Ilyen az új V-Gauge, amely akkor töltődik fel, ha megsebezzük az ellenfelünket, és amellyel a V-Trigger mozdulatot süthetjük el. Chun Li így erősebbeket üt, Nash pedig rövid teleportációra lesz képes, meglepve ezzel az ellenséget.

Van egy V-Skill néven futó védekező mozdulat is, amely szintén a V-Gauge-hoz kapcsolódik. Ryu ezzel elháríthatja a lövedékeket, míg M. Bison visszaadhatja azokat a feladójának.

A magazin említést tesz még egy Critical Arts nevű támadásról is, amely egy brutális ütéssorozat, amit a EX Gauge feltöltésével aktiválhatunk.

Kapunk egy új brit pályát is, amely King’s Cross Station névre hallgat.

A ShortList úgy tudja, hogy a Street Fighter V 2016 márciusában landolhat PC-n és PS4-en. Az E3 kapcsán egy rakás régi és új screenshotot kaptunk a játékról:

1.
1.
A cikkben a birt palya szerintem brit akart lenni :-) megnezem majd twitchen azt a bajnoksagot :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...