E3 2015: Visszatér a Worms World Party

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Worms-sorozat sem kerülhette el a sorsát, a Team 17 remastereli a Worms World Party című epizódot. Nagy kár azonban, hogy túl sok újítást nem hoz a játék, ráadásul igen borsos ára lesz.

Habár a Worms-széria körül már korántsem akkora a felhajtás, mint annak idején, a Team 17 nem hagyja magára a derék kukacokat, és évről-évre új epizóddal bővíti a sorozatot. Idén viszont igazi alibijátékot kapunk: a 2001-es Worms World Party kap egy remastered kiadást.


A július 8-án megjelenő játék felturbózott hangeffekteket és grafikát kapott elvileg, de az első trailer alapján az új motor már nem került be alá, így azért ne várjunk csodákat tőle. Lesz kontroller- és Steam-támogatás is, utóbbi a ranglisták, az achievementek és a felhős mentési lehetőség implementálását takarja. Mindez egyébként 13 eurónkba kerül majd, ami szürreális ár, tudván, hogy a sorozat összes többi része körülbelül negyedáron fut a Valve boltjában.

6.
6.
balint107
2007-ben kijött a New Edition. Az kb mindent tudott, amit ez. Csak az az Armageddonhoz. (ami jobb)
5.
5.
joshfeed
Semmi nagy újítást nem látok. A 3D-s részek viszont nagyon jók voltak. Azt eröltetném inkább.
Vagy új karakterekben megoldásban is gondolkodhatna a Team17.
4.
4.
zsocc-nrg
Nem látok sok különbséget de örülök hogy végre felkerül a Steam-re, ideje volt már. Szvsz ez a legjobb Worms-epizód, mai napig fenn csücsül a polcon a dobozos verzió.
3.
3.
tupaccc
Ez egy olyan felesleges lépés, szinte semmi különbség.

1. szerintem csak csiszolni kellett volna rajta kicsit. Pontozásokat jókat kapott kritikusoktól és játékosoktól is. Nekem anno nagyon bejött, csak a kamera volt egy kicsit idegesítően megoldva. Nekem nagyon bejönne egy új 3D rész.
2.
2.
DonRendes
Ps4re kiadják?
1.
1.
Talán ha kicsit hozzá mernének nyúlni és végre egyszer mutatna valami újat, nagyobb érdekeltség övezné. Az egy dolog hogy a 3D nem jött be, de csak fel lehet dobni máshogy is a játékot..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...