E3 2015: Szakít a kamerával a Just Dance 2016

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Már nem kell drága kamerát vásárolnunk a konzolunkhoz ahhoz, hogy táncra perdüljünk a Just Dance 2016-tal. A mókához elég egy jobb okostelefon, elvégre a mozgásunkat az is kiválóan le tudja követni.

A ritmusjátékok a reneszánszukat élik, mondjuk a Just Dance-sorozatot soha nem kellett félteni. Idén is kapunk új részt PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii-re és Wii U-ra. A Just Dance 2016 ráadásul elég nagy engedményt tesz: nem szükséges dedikált kamerát beszereznünk a nyolcadik generációs konzolunkhoz, elég egy szimpla okostelefon a mozgásunk lekövetéséhez.

Sajnos ilyen engedményt nem kapnak az Xbox 360-as és a PS3-as verzió tulajdonosai, nekik továbbra is szükségük lesz egy PS Eye-PS Move kombóra, illetve egy Kinectre.

Emellett a Ubisoft bejelentette, hogy az új konzolokon elérhető lesz egy előfizetéses streaming szolgáltatás, a Just Dance Unlimited, amellyel egész évben folyamatosan kapjuk az újabb és újabb táncolható slágereket.

A Just Dance 2016 október 22-én érkezik.

1.
1.
tupaccc
Ilyenkor leplezik le saját magukat… Emlékszem főleg Kinectnél anno ment a duma, hogy ez nem csak egy sima kamera, rengeteg dologgal foglalkozik a háttérben stb stb. Erre rá most már helyettesíthető egy sima telóval… :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...