E3 2015: Összegyűlt a pénz a Shenmue 3-ra

Link másolása
Ahogy arra számítottunk, nem kellett sokat várni, és már össze is gyűlt a kért a összeg a régóta várt Shenmue 3-ra. A fejlesztők egy rajongói kérdésre válaszolva azt is megerősítették, hogy akár további platformokra is jöhet a játék.

A hazai idő szerint hajnalban tartott Sony-konferencia sokaknak olyan lehetett, mint valamilyen álom (és nem a kései órák miatt). Többek között visszatért a The Last Guardian, bejelentették a Final Fantasy VII Remake-et és útjára indították a Shenmue 3 Kickstarter-kampányát.

A Shenmue 3 egy évek óta várt kultuszjáték, így igazából nem is az volt a kérdés, hogy összegyűlik-e rá a kért kétmillió dollár, hanem az, hogy mikor. Nos, örömmel jelentjük, hogy ma délelőtt átlépte a kétmilliós határt a játék, így most már biztos, hogy lesz Shenmue 3.

Természetesen a gyűjtés ilyenkor nem áll le, és még 31 napon keresztül lehet pénzt utalni a fejlesztők számlájára. A csapat az alapösszegen túl további célokat is kitűzött, így jelenleg a játék a játék többnyelvűségéért gyűjtenek, de 3,5 milliónál például már skillfa-rendszert is építenek a címbe.

Páran talán elszomorodtak, amikor megtudták, hogy csak PS4-re és PC-re készül a játék, így számukra jó hír lehet, hogy a további platformokat sem zárták ki a fejlesztők. Az egyik rajongó kérdezte meg tőlük, hogy várható-e Xbox One-os vagy Wii U-s verzió, a csapat pedig azt válaszolta, hogy még nem döntötték el véglegesen, milyen platformokra jön a Shenmue 3.

3.
3.
supair
Ha csak Pc és Ps4,akkor már rendelem is valamelyik hardvert!
2.
2.
rayden02
Érdekes, de a SEGA nem reagált a dologra, pedig ha jól tudom nála van az IP jogai!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...