E3 2015: PS4-re is jön a Kerbal Space Program

Link másolása
Hamarosan a PlayStation 4-es játékosok is megkezdhetik a saját űrhajójuk fejlesztését, mivel az ő platformjukra is elérhető lesz a Kerbal Space Program. A fejlesztők a Twitteren jelentették be a hírt.

Április óta PC-re már elérhető a Kerbal Space Program végleges változata, mely egy nagyon hosszú Early Access időszak után jelent meg. A fejlesztők most a Twitteren bejelentették, hogy PlayStation 4-es változatot kap a játék, de azt még nem árulták el, hogy mikor. Az alábbi trailer még a PC-s megjelenésre készült.


A Kerbal Space Program egy vicces, aranyos játéknak tűnhet kívülről, ám ez a külső megtévesztő. A játék elég komoly szimulációt kapott, és kis túlzással majdnem olyan bonyolult benne úrhajót építeni, mint a valóságban.

2.
2.
simon 555
Azért közel sem annyira bonyolult. Sőt, baromi egyszerű benne űrhajót építeni. Lényegében 1 command pod-al, 2 üzemanyag tartállyal és egy hajtóművel már fel lehet menni az űrbe.
A kérdés inkább az, hogy az irányítást hogyan fogják konzolra szabni. Hajó irányítás még oké, de az építés elég bonyolult lesz. Remélem nem cseszik el.
Na meg valahogy megoldhatnák a modokat is ha már a Fallout 4-nél megoldják, ennek a játéknak elég kemény magja a modok.
1.
1.
anarchoid
Ez egy valoban krva bonyolult jatek, es komoly asztrofizikai tudas nelkul gyorsan megunod a kudarcok miatt, igy nemertem miert adjak ki koznolra, valahogy lebutitjak hogy eladhato legyen ? arcadeositjak ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...