E3 2015: Until Dawn - az erdő mélyén

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 18.
  • Videó
Link másolása
Hőseink csapdába esnek egy erdei házban. Az önfeledt bulizás hamar túlélésért vívott harcba megy át, miután egy rejtélyes gyilkos módszeresen öldösni kezdi a baráti társaság tagjait. Ismerős a képlet? Nézzük meg közelebbről!

Éjjel két óra van, megállíthatatlanul zuhog a hó. Matt és Emily éppen egy szarvascsordával néz farkasszemet, de megússzák anélkül, hogy az állatok megtámadják őket az agancsaikkal. Az öröm azonban mulandó. A kilátótoronyhoz érve jelzőpisztolyt zsákmányolnak, de rádión már nem tudnak segítséget kérni. Aztán valami váratlan dolog történik...

Az Until Dawn a jobb tinihorrorok (van ilyen?) hangulatát idézi, most negyed órán át bámulhatjuk a fiatalok kálváriáját:

A játék augusztus 26-án érkezik PS4-re.

5.
5.
GAMEROD
Végre már rájöttek hogy filmes sztorikat is lehet játékra vinni. Régóta fantáziáltam olyan játékokról amikben nem csak egymaga szaladgál a játékos hanem egy virtuális társaságban kell a túlélésért küzdeni, főleg ilyen tini horror témából.
4.
4.
Jó lenne már tudni hogy a Extended illetve a Special Edition miben lesz több mint a sima,mert így még nem tudom melyiket kéne előrendelni.

2.
2.
maktub
Nagyon úgy tűnik, hogy a játékot többször fogjuk nézni, mint ténylegesen játszani vele.
1.
1.
Spectrum
Bejön ez a stílus, imádni fogom. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...