E3 2015: Tizenegy perc a Tearaway Unfoldeddel

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 18.
  • Videó
Link másolása
Hogy a PS Vita korábbi húzócímére mi szükség van PS4-en is, azt nem tudni. A handheld változat 2013 decemberében jelent meg a LittleBigPlanet fejlesztőinek tolmácsolásában - így néz ki az új verzió.

A nagykonzolos változat szemmel láthatóan nagyobb felbontást és szebb textúrákat kapott, nem beszélve az olyan egyedi dekorációs elemekről, melyeket a PlayStation exkluzív címei ihlettek. Mivel az eredeti verzió arról volt híres, hogy teljes mértékben kihasználta a PS Vita egyedi irányítási rendszerét, beleértve az érintőképernyőt, így a Media Molecule most elsősorban DualShock 4 képességeire építette az új változatot.

A Tearaway Unfolded szeptember 8-án jelenik meg PS4-re.

4.
4.
Raizen25
#3: Egy csomószor kellett magadról képet csinálni azt a képet berakta a pályán pl. a nap helyére , meg a lényeknek kellet megrajzolni és kivágni dolgokat , azt is rohadtul untam. Valakinek persze lehet,h bejött. Kíváncsi vagyok,h a ps4 es azért mivel lesz másabb.
3.
3.
KeXxX
Biztos nagy élmény lehet Vitán kitolni, de mi ez a fényképezés? Mondjuk az ilyen "kreatív" játékot inkább játszom mint nézem.
2.
2.
Damon20
hmmm, szerencsére még van időm átgondolni, hogy megvegyem-e
1.
1.
Raizen25
Fú vitán végig toltam de nagyon idegesített a sok fényképezős feladat, mindig megszakította a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...