E3 2015: Egy titokzatos játékon is dolgozik a DICE

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A svéd DICE-nak jelenleg két bejelentett projektjét ismerjük: a Star Wars: Battlefrontot és a Mirror's Edge: Catalystot. A stúdió vezetője, Patrick Bach azonban az E3-on elmondta, van egy harmadik, készülő játékuk is.

Az idei E3 részben a svéd DICE-ról szólt, hiszen a csapat két olyan remekbe szabott címmel is képviseltette magát, amelyek nagy érdeklődésre tartanak számot. Egyrészt végre a publikum előtt is bemutatkozott a Star Wars: Battlefront régóta várt visszatérése, másrészt a rebootolt Mirror's Edge, a Mirror's Edge: Catalyst is olyan képet festett le magáról, ami alapján joggal várják a rajongók a jövő februári premiert.

A stúdió azonban dolgozik egy titokzatos harmadik címen is. Ezt maga Patrick Bach, a DICE vezére hintette el a Polygonnak adott interjúban. Mikor a magazin szerkesztője visszakérdezett, Bach csak nevetett és visszakérdezett, hogy "Ezt mondtam volna?"

Korábbi pletykák szerint a DICE Los Angeles-i stúdiójában készül egy titkos projekt, ami sokak szerint a Battlefield: Bad Company 3 lehet, míg a Battlefield ötödik iterációja a legutóbbi hírek szerint 2016 októbere és decembere között mutatkozik be, nagyjából egy évvel a Star Wars: Battlefront premiere után.

Szerintetek mi lehet a titokzatos cím? Egy új Battlefield? Vagy egy teljesen új játék?

12.
12.
Falcon
a bf4 az egyetlen játék ebben a generációban ami leköt eddig úgyhogy remélem tartják a színvonalat és nem esnek a cod szintjére
11.
11.
redsovi
Ajánlom hogy Bad Company 3. Best multis lövölde (volt) a 2 nekem. <3
10.
10.
logic5
Szidjátok a DICE-ot a bf 4 miatt.. Sokan elfelejtik, hogy nem egy hatalmas címet tettek le az asztalra! ME, BF3, Bad Company 2 stb. Az, hogy a BF4 ilyen lett, mindenki tudja, hogy az EA erőltette a megjelenést, a DICE akárhogy nem akarta, muszáj volt. Úgyhogy hagyjuk ezt.
9.
9.
Hulk86
Boba Fett eltemetett története talán még sincs annyira eltemetve!!!
6.
6.
SW Battlefront: Space!!.. Kétlem hogy az évenkénti filmek mellé ne jönne több játék is.

#4 Na mert a BF4 aztán hatalmas változásokat hozott.. :D
5.
5.
PrimYaz00
#4: így is több lenne a tartalom, mint 1 codban :D, de jogos.
4.
4.
mestermagyar
#3: Ha a BF5 ugyanazzal a frostbite-val, és ugyanazzal a fölállással jön, akkor nyugodt szívvel mondhatjuk hogy a Battlefield is csak egy kicsit péniszmutogatóbb COD.
3.
3.
leviske
Az utolsó nagy bekezdést nem értem. Ha a BF:BC3 készül, akkor azzal már megvolna a 3 játék, nem jöhetne a BF5 2016-ban. A DICE részéről szerintem eleve okosabb lépés volna a BF5-öt addig félrerakni, míg nem kell a Frostbite 3-at se leváltani. Pláne, hogy a Battlefront köré több kontent és figyelem illene, mint amit a BF4 kapott.
2.
2.
mestermagyar
A DICE elmondta hogy majd nem lesznek battlefieldköpködő cég. Mennyire nem mondtak igazat...
1.
1.
captain planet
Battlefield
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...