Javítással érkezik a Batman: Arkham Knight

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 21.
  • Letöltés
Link másolása
A jelentések szerint a Batman: Arkham Knight is kap egy javítást a megjelenése mellé, a PlayStation 4-en 3,5 GB-ot nyomó csomag tartalmi frissítéseket is hoz majd a várva-várt játékhoz.

Június 23-án kerül boltokba a Batman: Arkham Knight, azonban hiába érezhetjük már ennyire közel, az biztos, hogy egy javítással is meg kell majd küzdenünk az első indítás előtt. Az első napi patchről a PlayStation Lifestyle számolt be először, ők egy 3,5 GB-os frissítésről írtak a PS4-es verzió kapcsán, de jó eséllyel a PC-n és az Xbox One-on játszókra is hasonló méretű letöltés vár.

A patch javít a játék teljesítményén és stabilitásán, valamint különböző javításokat eszközöl a játékmeneten, a grafikán, a hangokon, a kezelőfelületen és a lokalizáción is. Ezen kívül különböző tartalmi frissítéseket is hoz magával: ez aktiválja a Rival Points nevű fícsört, az Original Batsuit skint, valamint a telepítése után válik támogatottá az A Matter of Family című előrendelői DLC is.

Habár a Batman: Arkham Knight az E3-on is megmutatta magát, az utóbbi napokban inkább a gyűjtői változatok körüli problémák miatt hírezett róla a sajtó.

10.
10.
crytek
Remélem, hogy csutka lowon tudok majd vele játszani.
9.
9.
titi28
Érdekes lesz. Már várom, amikor a media marktos kiszállító a játék mellé még hozzám dob egy halom cd-t patchekkel:D
8.
8.
PS4jacksony
Akkor már nem tudták volna eleve így kiadni ? Attól tartok ez minden játéknál majdnem így lesz....Kellet a konzolokba ez a pc-és processzor !!!
Azt állították erre sokkal könnyebb lesz fejleszteni....Félkész játékokat biztos...Cell ide vagy oda semmivel nem jönnek különb játékok mint annak idején Ps 3-ra...Sőt mióta megjelentek az új konzolok csak a bénázást látni...
7.
7.
Spectrum
Nemzetközi tesztpontszámok:

- GameReactor -9
- GamesRadar – 4/5
- IGN – 9.2
- Videogamer – 10
- Polygon – 10
- God is a Geek – 10
- The Sun – 8
- Ausgamers – 10
- Multiplayer.it – 9.5
- GameBlog.fr – 4.5/5
- Gamespot – 7
- Meristation – 9.3
- Games TM – 9
- USGamer – 4/5
- Eurogamer.de – Ajánlott
- SA Gamer – 10
- GameStar Magyarország - 9.4

Én se bánom, ha az aranylemez után csiszolnak még rajta. :-) Az még 1 tized ezekre a pontszámokra. :-)
6.
6.
KopyAti
3.
3.
mestermagyar
#1: A kalózoknak ígyis max day2 és fent lesz warezen.
2.
2.
godach
"Érthető a day1 patch"
Persze hogy érthető. Sőt. Ha hibátlanul jönne a játék, akkor egyenesen fel is lennék háborodva.
1.
1.
Necreon
Ha jól fog futni, egy szavam se lesz. Érthető a day1 patch, az aranylemez záros határidejű, gyártani kell, logisztika világszerte... amíg ez zajlik és elérünk a megjelenésig, a fejlesztők dolgoznak még rajta ami szép. A kalózoknak kicsit nehezebb lesz, ami szintén szép.

De ajánlom, hogy akkor működjön is, ne pedig egy újabb launch-fiaskó legyen ez is. Bár a Rocksteady még nem hagyott cserben minket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...