Launch traileren a Batman: Arkham Knight

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 22.
  • Videó
Megérkezett a Muse zenekar nótájával átitatott launch trailer a Batman: Arkham Kinghthoz. A Rocksteady alkotása holnap veszi be a boltokat, az első beszámolók alapján megérte várni a bőregér legújabb kalandjára.

Joker halálával sem talál nyugalomra igazságosztónk. Gotham City állva maradt főgonoszai még egy csapást indítanak a város ellen, ráadásul egy olyan fickóval az élen, aki egy csapásra Batman nemezisévé válik. Vajon ki lapul Arkham Knight álarca mögött?

A Rocksteady minden eddiginél nyitottabb alkotást tett le az asztalra: a Batmobilunk vezethetővé vált, a város teljes belvárosa a lábaink előtt hever, a történet pedig naturálisabb nem is lehetne.

A Batman: Arkham Knight holnap landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

25.
McDuff
fuuu, anyád, milyen epic zene!!!

jah, nem...
24.
kamgecam
#22: Azt lehet tudni hogy 3D kompatibilitással érkezik-e az Arkham Knight mint a többi Batman játék?
Nekem pl nagy élmény volt a City-ben a térhatás!
23.
fankiz
Steam-en előtöltve, új nvidia driver lent. Este zúzás :)))
22.
Drazhar
#20: Azok az ideiglenesen ps4 exkluzívak, utána jönni fognak a többi platformra is. (Sőt kb 1 év múlva majd érkezik a szinte már szokásosnak mondható GOTY kiadás - hisz melyik kiadó ne akarna még egy rókabőrt lerántani a termékeiről - azon pedig minden rajta lesz)
20.
kamgecam
#14: Sajnos egy csomó extra tartalmat Ps4-re kap a Batman Arkham Knight + a madárijesztős melléksztorit,úgyhogy inkább Ps4,ha Batman fan vagy.
18.
overdosed90
#17: UK-ban GMT 00:00 itt addigra GMT+1 01:00 lesz! Steam Store page-en még 4 óra!
17.
headhunter86
Bazzz, most nézem Steam-en 00:00-kor van feloldás. Én meg azt hittem holnap este. Lehet kicsit bele kéne nézni még ma, én is kaki leszek holnap melóban :D
16.
KeXxX
#13: Nekem is.. úgy valahogy.
15.
kopic
#10: Ahogy mondod Möster !
14.
kopic
#13: Nekem meg egy XO.:/:D
13.
sebtapasz
12.
br1Koo
A zeneválasztást nem értem, de attól még.. ROCKSTEADYBATMAN
Rongyosrajátszom
8.
crashpipi
Tudtok digitális verzióra valami egyéb forrást???
Csak érdeklődésképp kérdezem, mert 21.000 a digitális verzió és éjfélhez képest kb 10 óra csúszással ingyen tudja hozni a futár 18.000-ért a lemezeset, amit el is adhat az ember...
5.
Fulár
#4: Ez aztán Fanság a javából! :)
4.
Effecta
Fanboymod on: ÚRISTEN ÁÁÁÁÁÁ BETMEEEN!!!! AKAROM!!!!! MÁR CSAK PÁR ÓRA, NINCS ALVÁS, MOSOTT FOS LESZEK A MELÓBAN DE LESZAROM ÁÁÁÁ...

Fanboymod off: várós :)
3.
giga321
Remélem a rocksteady ezután is fog csinálni ilyen játékokat akár más DC szuperhősökről is. Egy Green Arrow játékot megnéznék tőlük. Simán jó lenne.
2.
Yanez
Ez igen! Egyesek példát vehetnének a Rocksteady-től, milyennek kell lennie egy launch trailer-nek, mert ez nagyon gyilok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...