Tizenöt percig mozog a Shadow Warrior 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 24.
  • Videó
Link másolása
A Flying Wild Hog azmúlt heti E3-on leplezte le a Shadow Warrior folytatását, amelyből most egy 15 perces akciódús gameplay videót nézhetünk meg. Kooperatív módban hasítanak a katanák.

A Shadow Warrior 2 talán legfőbb újdonsága, hogy Lo Wang ezúttal nem egyedül száll szembe a Földünket megszálló démonokkal, hanem három másik társa segédkezik ebben - természetes, hogy lesz benne kooperatív mód. Elborultabbnál elborultabb ellenfelek, lőfegyverek, íjak szamurájkardok várnak ránk a 2016-ban megjelenő FPS-ben.

A platformok: PC, PS4, Xbox One.

11.
11.
Extol
Az első rész nagy bukás volt, ja bocsi az a Rogue Warrior XD
10.
10.
br1Koo
#9: Én speciel nagyon örülök neki, hogy hozzáértő játékfejlesztők is úgy gondolják, hogy ennek a műfajnak még van közönsége, a Wolfensteinnel is király volt játszani és annak ellenére, hogy voltak cutscene-ek, rendes sztorivonal, apró dolgok nem törték meg a dara mechanikát. Lesz új Doom, ami szintén brutálnak tűnik, most erről a játékról is kaptunk egy remek gameplay videót, ami nálam totál telitalálat, néha jó csak leülni a gép elé aztán zúzni előre.
9.
9.
dzsiádzsó
#5: Az egyik reboot volt, utánanéztem mi ez, People Can Fly-ból kivált csapat csinálta a reboot-ot, céljuk pedig a régi Doom szerű fps-ek visszahozása volt, lényeg, hogy itt nem valami mainstream CoD-ot látunk és ez meg is látszik rajta.
Én még mindig nem döntöttem el ez brutáljó vagy valami vicc, olyan, mint a Kun Fury, valami retro, valami vicc, mi a jóisten folyik itt, kell ... :D
Egy biztos brutál mód néz ki, bár fizika, meg sérülésmodell az nincs, d néha egy techdemo szintjét is megüti, már ezért érdemes lesz kipróbálni.
Egyébként esküdni mertem voltam UE4 van alatta, de Flying Wild (kivált csapat neve) saját mocival dübörög Roadhog néven, lehet érdemes lesz rájuk odafigyelni.
7.
7.
killer13
Mikor elkezdtem nézni azt hittem valami nindzsa szimulátor erre elkezdenek lőni valami szörnyekre. Ez nekem valamiért sosem jött be.
5.
5.
br1Koo
Azt nem értem miért Shadow Warrior 2, amikor ez már minimum a harmadik rész :_D
A Duke Nukem korszakban nagy rajongója voltam a legelső résznek.
2.
2.
kastorhun
Fantasztikusnak tűnik, nagy ellenfele lehet a Doom 4-nek.
1.
1.
dzsiádzsó
WoW bár ötletem nincs mi volt ez :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...