Tony Hawk's Pro Skater 5 részletek

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation Blogon bukkanttak fel a Tony Hawk's Pro Skater 5 legújabb, ezúttal kifejezetten a játék multiplayer módjával kapcsolatos részletek. Saját pályákat építhetünk és akár a haverokkal is deszkázhatunk majd.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 fejlesztőcsapata, a Robomodo és a Disruptive Games megerősítették, hogy a játék többjátékos komponense sokkal hangsúlyosabb lesz, mint korábban. A drop-in/drop-put lehetőséget is kínáló online játékmódban akár 20-an is deszkázhatunk, közösen teljesíthetjük a kihívásokat, szintet léphetünk és rengeteg zárolt tartalmat oldhatunk majd fel. A kompetitív kihívások azonban csakis a jelenlegi generációs konzolokon lesznek majd elérhetőek.


A legismertebb gördeszkás szentélyek jól ismert elemei kerültek bele a játék pályaszerkesztőjébe, így azok felhasználásával egyedi, de mégis ismerős pályákat tervezhetünk. Az elkészült műveket aztán megoszthatjuk a játék közösségével, de ezeket is csak PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az Activision ugyanis megerősítette, a játék előző generációs változatai a megosztás funkciót sem támogatják majd.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 szeptember 29-én jelenik meg, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg az előző generációs változatok az év végén jelennek meg.

1.
1.
strike19
Nekem tetszik.Igaz sokan fikázzák a grafikát ,de a grafika nem ér semmit ha nincs játék élmény.Pl: Pong játékot is meglehetne csinálni 4k felbontásba meg minden effektel.De ugyan azt az élményt nyújtaná mit a 400*260p verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...