Grand Theft Auto V - készül az első kiegészítő?

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 28.
  • Teaser
Link másolása
Tűkön ülve várjuk már, hogy a GTA Online-frissítéseken túl valami tartalmasabb kiegészítőt is kapjunk a GTA V-höz, de a Rockstar egyelőre nem hajlandó biztató hírekkel szolgálni a témában.

Habár a várakozások szerint a GTA V is kap majd Episodes from Liberty City-kaliberű kiegészítőket, egyelőre a Rockstar még semmi konkrétumot nem árult el ezekkel kapcsolatban - ehelyett a PS4-es, illetve Xbox One-os, és a PC-s változat fejlesztésével foglalatoskodott, és miért is ne tette volna.

A jó hír viszont az, hogy titokban már készülhet az első adalék, legalábbis a Franklint alakító színész, Shawn Fonteno Instagramján megjelent fotó (fent) biztatónak tűnik ebből a szempontból: hősünk mo-cap ruhát visel, ráadásul egy Vice City-poszter előtt pózol vele, és ha ez még nem lenne elég, azt a kommentárt fűzi a képhez, hogy "úgyis tudjuk, miért öltözött be így".

Nos, szerintetek miért?

8.
8.
McDuff
Remélem az előző generációs verziókat megvásárló vevőket nem felejtik el!
7.
7.
Matt8888
Adnám, ha valami köze lenne az alaptörténetnek a Vice City-hez na meg, hogyha visszatérne vagy szerepelne Tommy Vercetti megint. :)
6.
6.
kopic
Már éppen itt lenne az ideje...
5.
5.
dzsiádzsó
#4: RAGE motor köré már remélem semmit nem csinálnak, sztm egy RDR jön előbb egy új motorral, vagy egy Bully még felturbózott RAGE-el, utána jön új GTA, sztm is Vice City és akkor jöhet Kuba! Hatalmas lenne 3 karakterből egyik kubai lenne és ott tevékenykedne, bankrablások mellett esetleg ember vagy drogcsempészős küldetések a szigetről indítva, jól megtervezve, harc a partiőrséggel a vízen, a lehetőségek végtelenek, de 2018 előtt itt nem lesz új GTA sajna...
4.
4.
ATi0021
3. : Vice City ha lesz az egyértelműen külön játék lesz. Dan Houser egy interjúban említette is, hogy teljesen más csinálsz egy Liberty City, egy Los Santos és Vice City köré. Elvileg ha követik a sort akkor RAGE Engine köré már csak Vice Cityt nem csinálták meg, ami gondolom ezúttal majd Dél Florida, Miami és Karibi térség lesz. :)
3.
3.
dzsiádzsó
Karira betolnak valamit tuti, de EFLS még sztm lesz és, ha lesz is Vice City soha nem lesz DLC-be még viccnek gyenge, feltételezésnek meg vicces....
North Yakton viszont jöhet, eléggé kidolgozottnak tűnt, nem kell sokat ülni rajta, bár ismerve a játékipari pénzlehúzást (day 1 DLC, hogy rohadnátok meg) valószínű már rég kész a koncepció, de sztm a DLC legnagyobb része is.
1.
1.
SwordFish
Elég egyértelmű :D Kap mind a 3 főhős előzmény, vagy utótörténetet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...