Lehúzza a rolót a Mojang másik játéka, a Scrolls

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 30.
  • Gyászhír
Link másolása
Úgy tűnik, a Microsoftnak tényleg csak a Minecraftre volt szüksége a Mojang portfóliójából, a minap a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy nem fejlesztik tovább a másik játékukat, a Scrollst.

A Mojang bejelentette, hogy annyi a Scrollsnak, a kártyás stratégiai játékhoz a hónap elején megjelent Echoes című frissítés lesz az utolsó bővítmény. Habár a cím szerverei 2016. július 1-ig még működni fognak, illetve egyensúlyozó javítások érkezhetnek hozzá, a játékot tulajdonképpen nem fejlesztik már tovább.

A Scrolls volt az egyetlen Mojang-projekt, ami napvilágot látott a Minecraft megjelenése óta, hosszú évek óta készült, mikor tavaly decemberben kimászott a bétafázisból. Emlékezetes, hogy 2011-ben a Bethesda, a The Elder Scrolls-sorozat fejlesztője megorrolt a csapatra, mert az szerinte jogtalanul használta a scrolls szót a játék címeként.

A történtek kapcsán nehéz nem arra gondolni, hogy a Microsoftnak tényleg csak a Minecraft kellett, amikor tavaly felvásárolta a Mojanget.

6.
6.
mestermagyar
#5: Amúgy legutoljára nekem is laggolt mint állat. Eleve felcseszett mikor a single átment local szerveres szarságba. Én inkább csak multin tolom.
5.
5.
randall13
#4: Én is ezt hittem, de vártam 1 percet egy helyben, utána ugyanúgy laggolt.
4.
4.
mestermagyar
#3: Nem azért laggol mert elmész a spawntól, hanem mert nem töltötte be a térképet.
3.
3.
randall13
Minecraftot írnák át C-re, mert egy katasztrófa. Zabálja a memóriát. Meg ha messzire elmegyek a spawntól, akkor elkezd laggolni a ló, meg a blokkok kiütése is furcsaságokkal jár.
2.
2.
mestermagyar
Bele sem merek gondolni. Megvették milliárdokárt a kis minecraftot, mennyi pénzt akarnak ezek lehúzni tőlünk?! Előre látom a minecraft 2-őt, a mineraft fizetős skineket PC-n, a mineraft játékbábukat. Előre megjósolom, ennél már csak több gyerek fog minecraftozni.
1.
1.
PaprikaJancsi
Én megvettem egy Humble Bundle akcióban, de elég gagyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...