Dátumot kapott a Path of Exile: The Awakening

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Sikeresen zárult az áprilisban meghirdetett Path of Exile kiegészítőjének, a The Awakening a zárt bétája, így a Grinding Gear Games ma megerősítette, az expanzió végleges változata július 10-én jelenik meg.

A Path of Exile hamarosan megkapja legújabb kiegészítőjét, a The Awakeninget, ami a free-to-play akció-szerepjáték negyedik felvonását mutatja majd be. Ebben Dominus már halott, viszont rémséges erejének forrása továbbra is fennmarad, így Sarnból az északi Highgate felé vesszük az irányít, ahol alámerülünk a rémségek és veszélyek egész sorát rejtő hegységeknek. Szembe kell majd néznünk Wraeclast legendájával, miközben új területeket fedezhetünk fel. Tizenhárom vadonatúj képességkő ütheti a markunkat, miközben a játékmenetben is lesznek változtatások, és persze új ellenfelekkel is találkozni fogunk.

A kiegészítő július 10-től lesz elérhető.

3.
3.
Prax
Azért rohadt sok változás történt, nem csak pár új "képességkő" került be :D Rakás régi keystone mechanikája megváltozott, ele prolifet nerfelték, totemekkel már könnyedén lehet crit buildet húzni,life leech szintén átalakult, bekerült a jewel és a divination card "rendszer".Ezen felül még akad még bőven, pl, a map drop rendszer változtatás is,de nem akarok egész litániákat írni :D
2.
2.
Ecneb
Végre! Ráfér már egy kis vérfrissítés a játékra, mert már rongyosra játszottuk.
1.
1.
roli33
A hír képét megpillantva azt hittem kapunk egy új Ghost Rider gamet. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...