Augusztusban jön az androidos Fallout Shelter?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az E3-on bemutatott és iOS-en már elérhető mobilos Fallout Shelter a jövő hónapban, vagyis valamikor augusztusban jelenik meg Androidra. Legalábbis Pete Hines Twitter-bejegyzése erre utal.

A múlt hónapban tartott E3-on jelentette be a Bethesda Softworks, hogy mobilos, ingyenesen letölthető, mikrotranzakciókkal feldobott mellékágat kap a Fallout. a Fallout Shelter azonban csak iOS-re jelent eddig meg, így még mindig nagy talány, hogy a Vault-lakók mikor kapják meg az androidos verziót.

Az egyik lelkes rajongó is efelől érdeklődött a Twitteren. A válaszra se kellett sokat várni, ráadásul maga Pete Hines reagált a kérdésre. Hines elárulta, ugyan még mindig nincs pontos dátumuk, de elvileg a jövő hónapban, vagyis augusztusban kell érkeznie a játéknak. Az ígéretek szerint a következő hetekben fény derül majd az első konkrétumokra is.

5.
5.
Mr.Dead
#4: Elméletileg a második legtöbb pénzt hozza be a mobiljátékoknál.
4.
4.
randall13
#2: Win10 futtatni fogja az .apk-kat nem? Egyébként valahol azt olvastam, hogy a Shelter jóval több bevételt hozhat, mint maga a Fallout4.
3.
3.
mestermagyar
#2: Még mindig elég kicsi szeglete a telefon oprendszereknek.
2.
2.
Deteli99
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...