Elstartolt a Cabal 2 nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 6.
  • Korai verzió
Végre kitárta a kapuit az ESTsoft Inc. MMORPG-je, a Cabal 2. A játékban egy zsoldos irányítunk, majd csapatba verődve egy ősi gonosszal kell leszámolnunk, amely Ektensia világának elpusztításán fáradozik.

Dél-Korea egyik legnépszerűbb MMORPG-je hamarosan folytatást kap. A Cabal 2 free-to-play modellben lát napvilágot, a nyílt bétateszt már kezdetét vette. Egy hamisítatlan fantasy szerepjátékkal van dolgunk, melyben többféle kaszt áll a rendelkezésünkre.

Ektensia világán az ősi gonosz ébredezik, csak a zsoldosok rendíthetetlen csoportja képes azt megfékezni. A játékot a CryEngine hajtja, ha az alábbi trailer felkeltette az érdeklődésedet, ezen az oldalon érheted el.

13.
Chrysh
#12: Az első cabal se tűnt szépnek, de azért bőven lekötött (köszönhetően a széles magyar játékosrétegnek), hátha itt is lesz vmi apró kis szikraája a reménynek, ami odaszegez a képernyőhöz
12.
Drraco
#11: Sajnos egyet kell értenem. Leszedtem, játszottam, és nem fogott meg. Semmit nem találtam benne, ami máshol ne lenne, a világ sablonos, a questek sablonosak. És még csak nem is szép. Persze nem csúnya, de az évekkel ezelőtti Aionnak csókolommal köszönhet. Első mmo-nak tökéletes lehet, de aki játszott már mmo-kkal, az játszott már ezzel is...
11.
A nagy Kuvasz
No offense fiúk tényleg, de a tegnap leszedtem és játszottam kb. egy órát és eszeveszetten gyenge egy szar. 2015-ben elég nagy szégyen ilyet kiadni. Csalódás volt. (személyes vélemény, nem kell a hate :)) )
10.
markoci555
Szerintem én nem játszottam vele, mégis hallásból ismerem. Elég népszerű lehet.
9.
Chrysh
#1: A CABAL volt az első MMO-m szóval nagyon megérint a nosztalgia és az örökös farmolgatás haverokkal, hátha ez is lesz olyan jó, hogy ugyanígy emlegethessem..
8.
Necreon
Ha most még középiskola elején volnék, erre bizony kicsapnám a brét.

Hála istennek hogy nem vagyok.
7.
Drraco
#6: ArcheAge nekem sem jött be, Dragon Prophet sem, pedig azt nagyon vártam. Mindenesetre ezzel is teszek egy próbát, uborkaszezonra hátha jó, és még kellemesen is csalódhatok.
6.
Stranger
#4: Én csak pár videot néztem, stílusra tetszene. ArcheAge-t próbáltam sok év kihagyás után és abban csalódtam. Ezt már nem töltöm le vagy csak jóval később, hátha összehoznak valamit belőle.
5.
drizzt10
Pedig megér egy próbát szerintem nagyon eltalálták a hangulatot.
4.
Shannaro
#3: Ez sem azt a tábort erősíti. Legalábbis még meg sem jelent, de már lehúzzák sok helyen.

És a látottak alapján engem sem győzött meg. Úgyhogy passzolom is.
3.
Stranger
#1: Hát a mai napig nem jelent meg egy értelmes sandbox MMORPG sem, úgyhogy jöjjenek csak. xd
2.
razipapi
Egy nagy optimalizacio kene neki es tokeletes is lenne. Olyan mint egy LineAge2 / Aion mix.
Foleg a HUD ...
1.
biohazard rex
Ezek az ázsiaiak úgy tolják magukból a fantasy rpg-ket mint a nyugatiak az agyatlan lövöldét, szerintem mind2-ből van már elég a piacon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...