Street Fighter V - minden, amit a bétáról tudni kell

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Bő két hét múlva rajtol el a Street Fighter V (egyik) bétatesztje, így a Capcom idejét látta annak, hogy megosszon néhány részletet a próbaidőszak kapcsán. Amire nem árt felkészülni: a játékot kizárólag online nyúzhatjuk majd.

Magyar idő szerint július 24-én, hajnali 3 órakor fog elrajtolni a Street Fighter V első és csak PS4-en elérhető bétatesztje, amely öt napig tart majd. A Capcom két fronton szeretné tesztelni a játékot: egyrészt kíváncsi, hogy milyen lett a netkód, másrészt az anyag belső tartalomelosztó rendszerét is próbára teszi majd.

Ennek megfelelően a játék csak és kizárólag online játszható majd, lokálban nem, és bár a teszt során az eddig bejelentett hat karakter mindegyike kipróbálható lesz, az E3-on leleplezett Cammy és Birdie csak két nappal a rajt után válik elérhetővé.

A tesztelés során a játékosok kapásból a karakterválasztó képernyőre kerülnek, a matchmaking alatt pedig egészen addig szabadon gyakorolhatnak a Gridben, amíg a játék ellenfelet nem talál nekik. A bétában három pálya közül választhatunk majd, a Bustling Side Street (Kína) és a Terminal Station (London) mellett az Új-Zéland ihlette Forgotten Waterfall is bekerült a kalapba.


A PS4-esek három bétatesztnek örülhetnek majd összesen (itt tudtok jelentkezni az első körre), a PC-sek pedig ősszel próbálhatják ki a jövő tavasszal megjelenő játékot.

A bétás hírek mellett Yoshinori Ono, a Street Fighter atyaúristene leleplezte az új brazil pályát is, bejelentkező videójában pedig elég erősen célozgat arra, hogy kié lesz a következő karakterbemutató...

4.
4.
Datzy
#2: Miért jó az SF? Az SF még mindig nagyon erős e-sportban. Valószínű sokáig trónbitorló marad.
3.
3.
Dercsi
Megvan a SF rajongó tábora , többek közt én is nagyon várom... Össze sem merném hasonlítani egy mortallal, nekem pl az nem jön be... Ez szórakoztató, nem véres, és bizony eltart egy ideig mire megtanul vele az ember kombózni.
2.
2.
gegory
Én imádom és szeretem a verekedős játékokat. Mortálon és Killer Insticten nőttem fel de nem értek egy valamit. Miért jó a SF? Egyet max kettőt üthetsz és a másik a földre is kerül, míg mondjuk a Killerben/Mortálba az a feladat minél nagyobb kombo összehozása. A SF felett nagyon eljárt az idő, a Tekken meg tudott újjulni de a SF? jó kérdés, hogy képes lesz e
1.
1.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...