Itt a The Walking Dead hatodik évadának trailere

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Októberben visszatér az AMC-féle The Walking Dead. A hatodik évadban Rickék lassan, de biztosan átveszik Alexandria irányítását, míg egy korábbi barátból, úgy tűnik, rivális lesz. Ettől a négy perctől leteszed a hajad.

Ha a túlélők már nem a túlélésért küzdenek, hirtelen nem tudnak mit kezdeni a békés helyezettel. Honnan is tudnák, amikor hónapokig küzdöttek a járkálókkal a vadonban. Rickék hamarosan a sarkukra állnak az új városkában, de egy rég nem látott barát beleköp a levesbe.

Október 11-én tér vissza a The Walking Dead a hatodik évaddal, amit nálunk a FOX tűz műsorra. Ne feledkezzünk meg az augusztusban érkező hatrészes spin-off szériáról, a Fear of the Walking Deadről sem, amiből lentebb szintén találhattok egy tisztességes előzetest.


15.
15.
wolfwarrior
Engem a legjobban a W fickók idegesítenek na ők, hogy fogják kavarni a sz@rt ha megtalálják Aleandriát.
14.
14.
xSHx
Rick karakterfejlődése nagyon tudatosan van megírva. Mindig beéri az aktuális főboss jellemét. Shane idejében egy töketlen volt, de hamar ugyan olyan jellemmé vált mint maga Shane. Most pedig full Kormányzó, sőt őrültebb. Nem véletlen takarták le árnyékkal az egyik szemét a vonatvagonba az 5. évadban! Nemtom ki figyelte...
Am nekem csak annyi a csalódásom, h ezt a kanibál témát húzni kellett volna. Volt benne potenciál rendesen. De nem tették meg. Sajna... ☹
13.
13.
lacinho01
Kell a konfliktus, kell a kakaó hogy újra felrázzák a sorozatot. Csak még korai volt mutatni a trailert, október hihetetlenül messze van.
12.
12.
Mr.Dead
#11: Nálam az volt a sorozat legdrámaibb része, és egyben a legjobb is.
Szerintem ott kattant be, mikor SPOILER átharapta a csóka nyakát a negyedik évádban SPOILER.
11.
11.
giga321
Ahogy bírtam régen Ricket úgy utálom már. Semennyivel sem másabb mint a kormányzó. 3. Évadik egészen normális volt aztán jött az ominózus jelenet

https://imgflip.com/readImage?iid=24210171

És onnantól lejtmenet. Ami persze érthető is és aztán ismét kezdett kicsit normálisabb lenni, fe amit az 5. Évad végén leművelt az nagyon nagy omg. Persze védi a "családját" de ez már túlzás baszki.
És ebben a trailerben is még betegebb lesz ahogx látom és mindenki utálja már még Daryl sem ért vele már egyet. Inkább Darylnek drukkolok meg őőőööö Carol azt hiszem (a flúgos rövidhajú pszihopicsa), ő még 1 jó karakter. Meg Glenn.
Persze megnézem majd ezt is de nekem az 1 évad a kedvencem meg a 3. Meg egy kicsit a 4 is.
10.
10.
KASBEJ
Mindig is a kedvenc sorozatom volt. Nekem nagyon tetszik minden ami történik benne, persze néha vannak unalmasabb részek, de kb mindegyik sorozatban vannak. Nagyon várom már az októbert, de szerencsére már augusztus végén lesz minek örülni a Fear the walking dead miatt:D. Nekem Rick az egyik kedvenc karakterem, szerintem nagyon jó, hogy ilyen keménykezű és ha kell akkor nem hezitál is megöli azt akit kell. Én örülök, hogy ilyen karakter lett belőle az évadok során. Azért szerintem a sorozat már többször is megmutatta, hogy aki nem elég kemény és nem teszi azt amit muszáj lenne, az előbb-utóbb úgy is meghal és pont ezért jó Rick. Lehet, hogy egy kicsit kezd megőrülni de szerintem pont ettől egyre élvezetesebb az egész. Persze ez csak az én véleményem.
9.
9.
Mortis
#8: Bizony kezd unalmas lenni, főleg hogy ha az egész évadot Alexandria belviszályával akarják kitolni. Ott lenne az alapanyagként szolgáló képregényben az a jó kis szemlélet váltás, ami SPOILER


kolóniák közti háborúvá változtatja a történetet s a túlélésről a világépítésre kerül a fő hangsúly. Nagyon remélem, hogy nem rontják el s találnak egy méltó Negan-t, nem úgy, ahogy a Kormányzóval tették.

SPOILER vége
8.
8.
Raizen25
Én azt kezdem unni kicsit,h tulajdonképpen ugyan azt nézzük folyamatosan kis túlzással. Jó lenne már megtudni valami konkrétat a vírusról is ,h,h kezdődött stb. esetlegesen valami megoldás is képbe jöhetne már .
7.
7.
Yanez
#4: No igen, az a végjelenet WTF volt, legalábbis Morgan szemszögéből. :)
6.
6.
godach
#4: Morgan semmiféle vezetőnek nem ismerte meg, emlékeim szerint. Egyszer, az első részben amikor kiütötték a fiával Rick-et, akkor csak egy felkarolandó, elesett embert ismert meg. Másodjára amikor találkoztak, pedig Morgan kapott fényeket a fia elvesztése miatt, és akkor sem voltak többen, mint 3-4 ember. Morgan, maximum csak követte Rick-et, akinek mákja volt és pont megtalálta a családját és pont túlélt mindent. Ezzel még nincs is baj.
Engem meg pont érdekel a település. Nem darálásra vagyok kíváncsi, hanem egy túlélni vágyó csoportra, akik az épp eszüket használva, nem a zombik között alszanak az erdőben, hanem egy minél jobban védhető helyet keresnek, meghúzva magukat.
Én ezt tenném és még sokan mások is. Aki nem, azt meg előbb utóbb utoléri a sors. A baj, csak az, hogy sajnos a rajongók kezdenek telhetetlenkedni, egy izgalmas akcióktól hemzsegő vagy nyugodt megfontolt történet közötti egyensúlyt pedig igen nagy feladat ám kielégíteni.
4.
4.
br1Koo
#3: Jó döntéseket hozott és ez a lényeg, mert jó vezető lett belőle úgy, és igen én is visítottam a monitor előtt amikor a kocsmai jelenetben Clint Eastwood módjára bedarálta a formákat a stukkerével :D Az volt nekem az egyik tetőpontja a sorozatnak, amikor végre a sarkára áll és amellett hogy segít az embereken szétkúrja a geciket is, és nem akarja azokat is mindenáron megmenteni. Viszont mostanra már átesett a ló túloldalára szerintem, és full kezd begolyózni, és nagyon tetszett az évadzárás, amikor rezzenéstelen arccal lelövi a figurát és Morgan(aki józannak, emberségesnek, jó vezetőnek ismerte meg őt) pont akkor ér oda. Tökéletes jelenet, és fasza indítása egy régi/új karakternek a sorozatban.
3.
3.
Yanez
#2: Rick az első évadokban egy balfék volt, de szerencsére jónak bizonyultak a döntései. Majd végre átalakult a szükséges badass figurává, ám most inkább csak szálka a többiek szemében, de még így is mindig jó helyen van, jó időben. A mázlistája! :)
2.
2.
br1Koo
#1: Szerintem fontos szerepe lesz ebben az évadban, Rick már teljesen begolyózott és ezt nagyon sajnálom, mert brilliáns főszereplő volt az első évadokban, erre ő is egy idióta állattá válik(mondjuk nyílván érthető okokból, bemutatva a világot
azzal hogy a legjózanabb, értelmesebb ember is megőrül). Én személyszerint azért félek ettől az évadtól, mert rohadtul nem érdekel ez az egész település ahol most vannak, unalmasnak tűnik. A kormányzó nagyot dobott főgeciként a sorozaton.
1.
1.
godach
Nem szoktam megnézni ezeket az előzeteseket, mert volt már hogy lespoilerezte nekem de
SPOILER
ez az előzetes, megint csak a hülyének nézést váltotta ki belőlem. Mint ahogyan az ötödik évad első részébe is bevágták a néger csávót, aki végre ideért Jerichoból a sorozat végére. Az is olyan parasztvakítás volt, hogy szét tudtam volna robbanni, hogy ennyire bírkának nézik az embert. Fontos momentumként, beállítják a figurát, aztán egész évad alatt tesznek az egészre.
Most meg ez a trailer. A hülye is látja, hogy csak úgy van összevágva, mintha RIck és Ő egyezkednének, aztán majd belöknek valami idegen arcot. Nem tudom, de engem annyira felbosszant, hogy csak na.
SPOILER
Persze ettől független, még mindig nagyon várom a kezdést, és rettentő soká lesz még október....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...