Shenmue 3 - a szentjánosbogarak tava

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 15.
  • Videó
Link másolása
Noha a Shenmue 3 fejlesztése még kezdeti fázisban van, ettől eltekintve egy vadonatúj trailer érkezett a nyitott világú címről. A Kickstarter-kampánynak két nap múlva vége, nagyon úgy tűnik, hogy az 5 millió dollár is összejön.

A Shenmue 3 legújabb előzetesének tökéletesen sikerült elkapnia a játék "csodás és varázslatos" hangulatát, amelyből megismerhetjük a Szentjánosbogarak tavát.

A Kickstarter-kampány 4,95 milliónál jár, s nagyon úgy tűnik, hogy összejön az 5 millió is, tekintve, hogy hatvan óra még hátravan az adománygyűjtésből.

A játék valamikor a távoli jövőben érkezik PC-re és PS4-re, ha szerencsénk van, 2016 folyamán befut.

15.
15.
Chrysh
#14: Köszönöm a választ, és elnézést kérek a kirohanásért.

Így akkor talán még fontolóra is veszem ezt a játékot ahogy a régebbi darabokat is, bár konzolok hiányában egy kicsit körülményes lesz hozzájutni.

Nah meg a teljes igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy rakat olyan régi játék van, amit még pótolnom kell, meg amivel nosztalgiázni szeretnék újfent.

Bár 22 vok, relatíve korán lett gépem, szóval hidd el teljesen meg tudom érteni a lelkesedésedet. A régi msdosos korszak egyik kedvencéről Dangerous Dave-ről vagy hogy egy ismertebbet mondjak a Diablo 2-ről vagy az MDK 2-ről én is csak nehezen tudnék beszélni, mert ha megszereted, hihetetlenül be tud szippanatani, de azért ha rákérdeznek, én személy szerint igyekszem megosztani a tapasztalataimat (még ha nehezen is megy), hogy más se maradjon ki ebből.

Aztán majd utána kedvére véleményezhet, szívesen meghallgatom. :)
14.
14.
supair
#13: Nem mondtam,hogy tök szar vagy.
A crytek úr már más tészta.
A lényeg Chrysh,hogy a játéknak olyan hangulata és művészi kivitelezése volt ami egy gémnek sem nagyon MOSTANÁIG!
Mintha egy jól összerakott kung-fu filmet játszottál volna végig,ráadásul olyan elemekkel ami úttörőnek számított.Csodaszép képekkel beállításokkal.(például amikor egy shenmue (ez egy rózsaszín virágú fa) alatt tanítottak harci technikákra.Érdemes lenne több időt rászánnod és belekukkantanod.Nyitott világ ahol pénzt kereshetsz s közben kutatod-űzöd apád gyilkosát és keresed a válaszokat miért is történt ami történt.Rengeteg színes egyéniség (jók-rosszak)nincs egy unalmas perce sem a gémnek.Letehetetlen.ezt gondolom én.És ha szeretsz játszani ez kurva nagy élmény lenne számodra biztos vagyok benne.
13.
13.
Chrysh
#11: De akkor könyörgöm világosíts már fel egy kicsit, hogy mégis mi a pláne benne.

Egyszerűen nem értem bazdki! komolyan kérdezek valamit, és így is azt kapja az ember, hogy "Höhö tök sz*r vagy, hogy nem tudod szal maradj kussban".

Aztán csodálkozol (meg más is), hogyha felforr az ember agyvize!
12.
12.
crytek
#11: Pont erről beszélek 1999-óta gépezek a kickstarter fellövéséig az életbe nem halottam erről.
Mondjuk a videok alapján jobb is vér gyenge szar :D
11.
11.
supair
Azért lássuk be,hogy fingotok sincs róla mi ez.
10.
10.
crytek
#9: Azért azt lássuk be hogy manapság kb senkinek nem mond semmit ez a név.
1-2 ember ismeri azt kifujt
9.
9.
Chrysh
#5: Azért lássuk be, kicsit fura, hogy akárhol nézem, mindenki csak szuperlatívuszokban beszél róla, ami nem kissé idegesítő, hogy senki nem képes normális véleményt kifejteni (no offense)
8.
8.
Raam989
#7
Akkoriban sokminden mást is toltam, igy lassan haladtam vele. Aztán el kellett adnom a gépet, mert megszorultam, mikor újra lett xboxom, akkor már annyi más játék volt, amit pótolni akartam, hogy soha nem tudtam visszatérni az S2-höz. Vagyis visszatértem, de olyan messzire jutottam benne előzőleg, hogy már nem volt kedvem újra olyan sok időt belefektetni.
7.
7.
supair
#6: Belelátnod semmit nem kell.
Hangulata van a gémnek.Erőteljes keleti.
Érzed vagy nem érzed.Ennyi.
Ha nem, akkor lehet semmitmondó számodra.
Egy kérdés:ha sokat toltad a második részt,hogyhogy nem jutottál a végére?
6.
6.
Raam989
#5: A masodik resszel eleg sokat toltam, amikor megjelent xboxra, de sajnos nem jutottam a vegere. De szerettem a jatekot. Csupa ful vagyok, hogy megis mit kene belelatnom ebbe a semmitmondo trailerbe.
5.
5.
supair
Ha nem játszottatok vele nincs mit mondanom,s nincs miről beszélnünk.
Ha elkezdeném ecsetelni,hogy milyen 240 km/h-val motorozni,úgy,hogy még soha nem ültél máson csak mountain bike-on....Megértenéd?Dehogy.
4.
4.
A Pulyka
#3: Amúgy sem igazán értem, hogy szaros 5 milka milyen nyitottvilágú játékra elég. Ha mondjuk a sony hozzácsapna még 100at, az már más :D
3.
3.
Chrysh
#2: Röviden fogalmazva szerintem egy nagy lehúzás; Kickstarterezni, amikor a Sony am is támogatja a projektet más kategóriába nem indulhat.
2.
2.
A Pulyka
#1: Jogos :D

Ez egy nagy semmi volt. A holdat nem bámulják, de akkor mit? Akik ismerik a játékot, azok már biztos elélveztek, de valaki mondja már el mi a bánat ez a valami.
1.
1.
Raam989
Igy kell trailert csinalni a semmirol...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...