Számozott folytatást kap az Angry Birds

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 16.
  • Teaser
Link másolása
Az Angry Birds számtalan mellékágat és változatot kapott már a bemutatkozása óta, viszont valódi, számozott folytatást még soha. Nos, július végén erre is sor kerül, jön az Angry Birds 2.

Az Angry Birds annak idején a Rovio ötvenkettedik játéka volt, ennyit kellett dolgoznia a finn csapatnak ahhoz, hogy ráleljen az aranytojást tojó tyúk formulájára. Azóta a széria több mint 3 milliárd letöltést és rendkívül kiterjedt merchandising-üzletet tudhat mögött, igaz, a fejlesztőcég pénzügyi beszámolói azt mutatják, ideje felrázni a sorozatot.

Talán nem véletlen, hogy a srácok épp most készülnek elsütni az "igazi" Angry Birds-folytatást, az Angry Birds 2-t, amely az első teaser szerint július 28-án mutatkozhat majd be a nagyközönség előtt, és július 30-án kerülhet fel az alkalmazásboltokba. Hogy mi olyat tudhat az új rész, amit az előzők nem, arról fogalmunk sincs még, de bízzunk benne, hogy a Rovio okkal döntött úgy, hogy a játék megérdemli a neve után a kettes számot.

Ha minden jól megy, a korábbiaknál eredményesebb időszaknak nézhet elébe a fejlesztőcsapat, hiszen jövő tavasszal egy egész estés animációs film és több LEGO-szett is érkezik majd Angry Birds témában.

3.
3.
Lizard0828
Jöjjön csak, én biztosan végig szenvedem 3 csillagra az összes pályát:D
Meg rajtam kivül jó pár millióan....:D
2.
2.
north
#1: Újra értelmezték!
Most már vannak fogaik xD
"Ide akartam írni egy sziporkát Hitchcock-al de elillant....Kár"
1.
1.
strike19
Vergődés.Kidurrant a Angry Birds lufi.Jó volt az egy és más nem is kell.Ez olyan mint amikor egy mozi filmnek 6 része jön.Már nem lehet új dolgot kitalálni ideje a gyökereket újra értelmezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...