Mortal Kombat X - további karakterek jöhetnek

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mortal Kombat X szezonbérletesei tegnap óta tölthetik a Kombat Pack utolsó karakterét, Tremort. Egy livestream során elejtett információ alapján azonban arra lehet következtetni, hogy nem ő lesz az utolsó bunyós.

A Mortal Kombat X-hez 30 dollár ellenében megvásárolható Kombat Pack előfizetői már tegnap óta tölthetik a csomaghoz járó negyedik és egyben utolsó bunyóst, Tremort.

NetherRealm Studios a premier alkalmából megtartotta szokásos livestreamjét, ahol természetesen a téma az új főhős volt. Az adás végén azonban a fejlesztők azzal búcsúztak, hogy Tremorral zárult a "Kombat Pack 1". Ez azért fura, mert eddig csak simán Kombat Packnak hívták a csomagot, így ebből az elszólásból sokan arra következtettek, hogy a jövőben akár újabb, sokak által várt visszatérők is felbukkannak.

Tremor a szezonbérlettel nem rendelkezők számára július 28-tól lesz megvásárolható.

88.
88.
Yanez
#86: Én az árértékrôl beszélek, ami nagyon nem sok, bár, ha minden kell (összes karakter+skinek), akkor már valóban borsos. Viszont van választásod, hogy nem muszáj mindet megvenned. Elfogultság? Ugyanilyen kedvencem az Arkham széria. Idén fejeztem be az Arkham Origins-t, és bár rohadtul érdekelt a Cold Cold Fear dlc, de úgy tudom pár órás az egész, az ára meg $15. Na látod, ezt már nem tartom fernek, pedig a széria rajongója vagyok. Még a nagy kedvencemhez, a The Last of Us-hoz sem vettem meg anno azt a népszerû kieget! Épp ezekért az okokért. Szerencsém, hogy aztán PS4-re megkaptam ajándékba a felhúzott változatot, és az már alapból tartalmazta, azt a fantasztikusan jól sikerült pár órás kalandot.
87.
87.
caleb007
Jöhetne néhány új helyszín is, szerintem elég kevés van ebben a részben.
86.
86.
godach
#85: Általában egyet értünk DLC téren is és sok más téren is, de most mintha kis elfogultségot éreznék az írásodban. Nincs ezzel gond, ha beszippantott volna a játék (ami egyébként a szörnyű pc-s port miatt, számomra hatalmas csalódás volt) akkor lehet jobban elhiszem a szavaidat. Így csupán egy túl árazott DLC lehúzást látok, négy karakterrel, amiket a régi időben hatványozottan többet lehetett feloldani. Hozzá teszem, Ingyen.
Tehát, megint csak ott lyukadunk ki, hogy a DLC nem rossz dolog, csak ugye, kinek mi éri meg.
Nekem négy skin nem ér ennyit. Sőt, míg a Komplete Edition nem megy 4 rugó alá, addig egy forintot nem adok érte. Pedig a 4 karakterből kettő, gyerekkori kedvencem. (Meg van az összes Péntek 13 és pár képregény kivételével az összes Predator könyv is)
85.
85.
Yanez
#84: A 4 plusz karakter igenis tisztességes dlc tartalom, szerintem. Miért? Mert nélkülük is teljes a játék, s ezt úgy mondom, hogy az MK9-hez mindet megvettem, az MKX-hez egyet sem, és nem is érzem hiányukat. Nem erôltetik rád az egészet, ergo ha csak egy kell, egyet veszel. 5 dolcsi normál árérték egy karakterért, ha azt vesszük, hogy aki megveszi, az szinte bármennyit használhatja online (is). Nem lesz vége, vagy ilyesmi. Szóval nekem ez a véleményem, ezért tartom tisztességes kiegnek. Sok játéknál egy 3-4 óra alatt kitolható dlc kerül 15 dolcsiba. Ez van.
84.
84.
godach
#21: Most még mindig a 4 plusz karakterről beszélünk, ami a "Tisztességes Tartalmat" rejti magában? :)
83.
83.
Trapyd
#82: Majd ha lesz időm írok erre.
82.
82.
Yanez
#81: Tudod haver, nem az a gond, hogy nem érted, hanem az, hogyan állsz hozzá, HA nem érted. Igen, aki nagyon úgy akarja érteni, ahogyan akarja, az úgy is fogja, mivel konkrétan nem írtam oda, hogy szerintem. Viszont másnak ez nem okozott gondot, hogy utánaolvasson, utánakérdezzen.

Nehéz elhinni, de értem, hogy mi szúrta a szemed. Ne haragudj, de ez egy akkora hülyeség! Most folytathatjuk tovább: én megpróbálom mégegyszer leírni, hogy az a tuti, hogy nem egy napon jött a játékkal a cuccos. Te a saját igazad fogod bizonyítani, stb. DE! De nem ez a lényeg, most már nem. Hanem az, hogy emiatt NEM szabad senkit sem sértegetni, mert mint írtam, ez ahhoz egy hülyeség. És legyen szent a béke. Ok?
81.
81.
Trapyd
#78: Kérlek idézd a 21 es hozzászólásodból, azt a részt ami arról szól, hogy ez a véleményed és ezt nem kijelentetted! Nem a következő nemtomhanyadik hozzászólásodból, hanem a 21 esből. Az is baj ezzel a hülye világgal, hogy bármit ki lehet jelenteni, utána meg lehet mondani, hogy hát én úgy gondoltam... Ha megteszed nyilvánosan megkövetlek.
80.
80.
Trapyd
#78: Végigolvastam a kommenteket és te először kijelentetted a dolgot. A többi hozzászólásodban, hogyan próbálod szépíteni már a kutyát sem érdekli. Elhiszem, hogy úgy gondoltad, de nem úgy írtad ennyi. Jojcakát.
79.
79.
DarkLord
Senki nem tart a vásárlók fejéhez pisztolyt, hogy öcsém vedd ám meg ezt a skin-t meg ezt a karit különben kinyírjuk a macskád plüss egerét!!!! Szóval itt volt egy alapjáték, ami tartalmaz nem 1-2 karaktert ezzel ugyanúgy eljátszadozhatsz életed végéig, hogy a kiegészítő karakterekről tudomást se veszel. Jó a játék? Igen! Van választék régi és új karakterből? Van! Akkor psszt.

Akinek kell a plusz karakter az fogja és megveszi magának. Darabra vagy csomagba ahogy neki jó. Jason? Baromi jó karakter a legjobb a 4 közül. Tanya? max régi MK fanoknak ajánlott hanyagolható. Predator? Adja, de el lehet élni enélkül is. (film rajongóknak kötelező). Tremor? Morci, de nem váltotta meg a világot simán tudsz élni e nélkül is.

Szóval még mindig azt mondom ott az alapjáték ami nagyszerű és elég tartalmas, akinek meg kellenek a pluszok veszi aztán kész :)
78.
78.
Yanez
#76: Kár, hogy nem olvastál a további kommentekben, mert akkor tudtad volna mi a véleményem, és hogy el lett magyarázva. Nem hiszem el, hogy még mindig nem érted! És ha már nem vetted a "fáradságot", hogy tovább olvass, akkor arról meg végképp nem tehetek, hogy te minden mondatot készpénznek veszel, és ráfogod az emberre, hogy ő ezt biztosan állítja, még mielőtt utánajárnál.
77.
77.
Trapyd
#76: Értsd már meg kérlek, hogy nekem nem a többi mondandóddal van a bajom!
76.
76.
Trapyd
#75: Kár, hogy abban a hozzászólásodban nem mondtad, hogy ez a véleményed. Te ott ezt kijelentetted. Szóval mit is találtam ki?
75.
75.
Yanez
#70: "Yanez mégis azzal nyitott, hogy ő tudja a tutit." - köszönöm, hogy kitalálsz dolgokat! Erre gondolsz?:

"A skinek, meg a karakterek itt tényleg tisztességes dlc-k, és nem voltak készen, amikor a játék is." - nem állítottam tutit, elmondtam a véleményem, arra alapozva, hogy a kiegészítők nem jelentek meg a játékkal egy napon. Más esetekben ha az készen van, első napos dlc lesz belőle. Utána kindzsal kollegával szépen ki is tárgyaltuk, hogy leginkább a finomhangolásról beszélünk. Ezt magyaráztam neked, de ha utánaolvastál volna a kindzsal-al való kommentekbe, akkor magad is tudtad volna miről megy a vaker.

" Nem kellett volna, de előfordul, hogy kiborul a bili ezért, bocsánatot kérek." - esküszöm nem haragszom, mert nem vagyok haragtartó, de tőled viszont én kérek elnézést, mert a jövőben, ha más cikkeknél rámírsz, nem fogok reagálni. Bocs.
74.
74.
Trapyd
#73: És az vesse rám az első követ, aki nem követett el még hasonlót.
72.
72.
Trapyd
#70: Idézet Yaneztől.
"A skinek, meg a karakterek itt tényleg tisztességes dlc-k, és nem voltak készen, amikor a játék is."
Ezen nincs mit félremagyarázni, ez csak 1 dolgot jelent és kész.
Ha pedig valójában nem ezt akarta közölni (amit erősen kétlek) és lusta visszaellenőrizni a mondandóját magára vessen és ne magyarázkodjon, főleg ne utána még mást tüntessen fel rossz színben (amit nem tud megtenni csak nem mindenki olvassa végig a hozzászólásokat). Kihúzta a gyufát beszóltam. Nem kellett volna, de előfordul, hogy kiborul a bili ezért, bocsánatot kérek.
Igenis olvassátok át a hozzászólásaitokat, bejegyzéseiteket vagy viseljétek el az éles kritikát!
70.
70.
Trapyd
#65: Ennyi. Teljesen felesleges teóriákat gyártani, mert semmit sem tudunk a dologról Yanez mégis azzal nyitott, hogy ő tudja a tutit.
69.
69.
Trapyd
#67: "mert egyeseknek csak a nem ide illő modorod, sértegetős stílusod szúr szemet."
Ez a baj, hogy egyesek csak ezt veszik észre. Azt nem, hogy nem ezzel kezdtem és honnan indult az egész.
68.
68.
Trapyd
#67: A butaságod sem mindenkit érdekel mégis leírod.
67.
67.
Yanez
#66: Gondolom azt érted, hogy nem mindenkit érdekel miről van szó, mert egyeseknek csak a nem ide illő modorod, sértegetős stílusod szúr szemet. Akit pedig érdekelt, az utánaolvasott.
66.
66.
Trapyd
#63: Te olvastad, hogy végülis miről van szó?
65.
65.
Arian
#61: Nem védeni akarom, vagy ilyesmi, de néha van úgy, hogy valamit nem teljes pontossággal írunk le, mégis egyértelműen látszódik, hogy mit akar az illető mondani. Én azt vettem ki Yanez kommentjéből, mikor azt írta, hogy nem voltak készen a DLC-k, hogy VALÓSZÍNŰLEG nem voltak készen, mivel erre utaltak bizonyos jelek!
Spoiler...
Ugyanis, ha játszottál az egyjátékos móddal, akkor abban benne szerepel Tanya, akit később meg lehetett szerezni DLC formájában. Az egyjátékos módban, kivégzéseket nem láthattál tőle. Feltételezhetően ez hiányzott, illetve a többi két harcmodor, ami ha jól tudom, szintén nem volt még megcsinálva ennél a karakternél. Ez pedig magával vonzza a képességek finomhangolását, ami különösen fontos, hogy ne legyen túl erős, vagy túl gyenge a többihez képest.
Spoiler vége.

Jogos, amit írtál utána, hogy végülis Yanez önmagának mond ellent, de ez már amolyan szőrszálhasogatás. Senki se tudhatja, hogy kinek van igaza, csak bizonyos jelek utalhatnak rá, hogy a DLC-k elvileg nem voltak még teljesen készen a játék megjelenésekor. Utána már lehet, hogy az összeset egyszerre fejezték be és úgy adagolták őket, hogy ezzel sokáig fent lehessen tartani az érdeklődést iránta, de ez is teória.
64.
64.
Trapyd
#62: Igazad van. A 26 os hozzászólásodról van szó. Nem kell elmagyarázni, mert az nyilvánvaló. Csakhogy nem az volt az eredeti.
63.
63.
SLi
#57: a Te akadékoskodó okoskodásod is unalmas ám, senki sem tökéletes, felesleges ilyesmiket írni, pláne régi tagok között, van így is elég kretén itt .
62.
62.
Yanez
#61: Kezdjük azzal, hogy a 24-es komment nem is az enyém. Folytassuk ott, hogy kindzsal-al vitatkoztunk, és értelmesen is zártuk, ééés, csodák csodájára ő valamiért megértette a mondandóm, amit neked már majdnem háromszor elmagyaráztam, de úgysem érted, és akkor én vagyok a segghülye. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...