Ilyen lesz a Gears of War felújított intrója

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 24.
  • Videó
Link másolása
A The Coalition bejelentette, hogy befejeződtek a Gears of War: Ultimate Edition munkálatai, a játék már előrendelhető és előtölthető az Xbox Store-on keresztül. Bónuszként megkaptuk a felújított intrót is.

A Gears of War: Ultimate Edition két változatban érhető el az Xbox Store-ban, és bár mindkét kiszerelés előrendelőinek jár majd két multis karakterskin (Adam Fenix és Civilian Anya), illetve egy animált fegyverskin, a 10 animált és 36 mezei fegyverskint felvonultató Deluxe Weapon Skin Pack, illetve a Civilian Marcus Fenix és Aaron Griffin karakterek csak a 60 dolláros Deluxe Editionben kaptak helyet, a 40 dolláros standard kiadásban nem.


A Gears of War: Ultimate Edition augusztus 25-én jelenik meg Xbox One-ra, PC-re pedig valamivel később érkezik. A játékot fejlesztő The Coalition a minap közzétette a felújított intrót, illetve indított egy új, hetente jelentkező videósorozatot is, amiben a készítők mesélnek majd a munkálatokról. Érdekességképpen belinkeljük ide az eredeti intrót is.

8.
8.
Magát a játékot szerettem, de ez az intro olyan semmilyen...
7.
7.
andy976
Szegeny Carmine a trailerben kb 0:42 nel megkapja megint a magaet :D
6.
6.
tupaccc
5. Hát azt inkább összevágott videónak nevezném a játék indítása után. A story viszont intró nélkül indul, Dom megy Marcusért :-)
5.
5.
McDuff
volt introja a GoW-nak? nem mostanában játszottam vele, de nekem nem rémlik, én ezt a videót most látom először xD
4.
4.
Hulk86
Ez odabaszott most rendesen :D
3.
3.
dante92
Nekem rohadtul tetszik ez a trailer! :D
2.
2.
PaprikaJancsi
Eszméletlen jól néz ki. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...